TAMbeauty shoplog & mysterybag unboxing

tambeauty shoplog mysterybag

Ik houd de website van TAMbeauty (het bedrijf dat o.a. Freedom, I heart Makeup en Makeup Revolution verkoopt) altijd goed in de gaten. Eens in de zoveel tijd geven ze namelijk gratis mysterybags weg ter waarde van 25 euro bij een besteding van 30 euro. Aangezien ik een grote fan ben van de merken van TAMbeauty, besloot ik laatst een bestelling te plaatsen tijdens de laatste mysterybag-actie. Benieuwd wat ik kocht en wat er in de mysterybag zat? Check dan mijn TAMbeauty shoplog + mysterybag unboxing.

TAMbeauty shoplog

Als ik aan het rondneuzen ben op de website van TAMbeauty.com, wil ik eigenlijk alles wel kopen. Zoveel mooie palettes voor zulke belachelijk lage prijzen! En ook een heleboel kleuren lipstick, prachtige blush- en contourpalettes, highlighters… You name it en TAMbeauty heeft het. En als je voor meer dan 60 euro bestelt, betaal je geen verzendkosten. Mijn bestelling deed er trouwens wel heeeeel lang over, pas na vier weken had ik ‘m binnen. Jammer genoeg was het Chocolate and Peaches palette niet meer op voorraad (die had ik namelijk wel besteld en betaald). Ik kreeg gelukkig het bedrag keurig terug op mijn rekening. Een andere keer dan maar. Nu even op naar wat ik WEL kocht.

Ultra Eye Contour Light and Shade

Dit palette had ik al een hele tijd op het oog. Het is een onbeschaamde dupe van het Shade and Light palette van Kat von D. Die van Kat kost 46 dollar, voor deze knock off betaalde ik slechts 11,21. Ik had diverse Youtube video’s bekeken en daarin wordt vaak met veel lof over dit palette gesproken. De kwaliteit zou zelfs niet veel onder doen bij die van miss Kat. Uiteraard ga ik dit palette met matte nudekleuren nog uitgebreid reviewen. (Ik zag van de week trouwens dat dit palette nu ook te krijgen is bij Makeup Musthaves.)

TAMbeauty shoplog mysterybag unboxing light and shade

I Heart Chocolate palette

Dit palette is een dupe van het Too Faced chocolatebar palette. Het palette van Too Faced is megaberoemd en bijna iedereen is er enthousiast over. Reden genoeg dus voor TAMbeauty om er een kopie van te maken 🙂 Het echte palette kost 49 dollar, voor de dupe betaal je bij TAMbeauty € 11,18. Ik was heel erg benieuwd naar dit palette. De kleuren zijn overwegend warm. Al gebruik ik voor mezelf vaak liever koelere tinten, toch hield dat me niet tegen dit veelbesproken palette te proberen.

TAMbeauty shoplog mysterybag unboxing i heart chocolate

TAMbeauty shoplog mysterybag unboxing I heart chocolate palette

Death by Chocolate palette

Het Death by Chocolate palette heeft wat meer koelere tinten. Dat was voor mij genoeg reden deze chocoladereep in mijn virtuele winkelwagentje te droppen. Voor zover ik weet, is dit palette geen dupe van een high end merk. Ook dit palette kost € 11,18.

TAMbeauty shoplog mysterybag unboxing death by chocolate

TAMbeauty shoplog mysterybag unboxing death by chocolate palette

Naked Underneath palette

Dit laatste palette sprak mij vooral aan door de peach-achtige kleuren en de mooie groene kleurtjes. De buitenkant van het palette is furry, leuk detail 🙂 Ook dit palette heeft mij € 11,18 gekost. Natuurlijk ga ik deze beauty ook nog reviewen.

TAMbeauty shoplog mysterybag unboxing naked underneath

TAMbeauty shoplog mysterybag unboxing naked underneath palette

TAMbeauty mysterybag unboxing

Tot slot, de mysterybag! Ik was echt supernieuwsgierig naar wat ik zou krijgen. Ik had al een paar keer unboxing filmpjes gekeken op Youtube van eerdere mysterybag-acties en zag daar soms dat er make-upjes in de bags zaten waar ik zelf niet superblij mee zou zijn, zoals neonkleurige oogschaduws bijvoorbeeld. Snel het zakje openrukken dus! Zie hieronder de buit:

tambeauty shoplog mysterybag unboxing

Inhoud: een blush stick, een oogschaduw palette met paarse baked oogschaduws, een concealer, een pigment oogschaduw, een highlighter, een losse goudkleurige oogschaduw, twee lipsticks en een foundation.

Ik ben best tevreden! Alleen de foundation is voor mij waarschijnlijk te donker. Maar verder zijn het producten die ik zeker ga gebruiken.

Heb jij wel eens wat besteld bij TAMbeauty? Wat vind je van de inhoud van de mysterybag?

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube