The glow must go on review

The glow must go on review - The glow must go on review

Al een hele tijd terug ging budgetmerk essence een samenwerking aan in de vorm van prachtige palettes genaamd de bloggers’ beauty secrets met een aantal beautybloggers, waaronder onze eigen Serena Verbon. Eerder liet ik al eens het Touch up to go palette zien van de Duitse Diana. Vandaag is het de beurt aan het palette van Serena. Kijk je mee naar mijn the glow must go on review?

The glow must go on review

Zoals te zien is op de afbeelding hierboven, heb ik een ‘speciale’ editie van het palette te pakken. Deze ontving ik persoonlijk van Serena tijdens het essence en CATRICE blogger event. Aan de binnenkant staat ook al haar handtekening gedrukt, maar voor de gelegenheid signeerde Serena de palettes ook nog eens extra. Leuk detail van mijn palette, maar verder niet van invloed op de review natuurlijk 😉

the glow must go on review achterkant

Op de achterkant van het palette staat aangegeven wat er allemaal in het doosje zit en een speciale tip van Serena wat je met de producten kunt doen.

the glow must go on review binnenkant

In het midden vind je een trio van bronzers aan. Dit doet me een beetje denken aan de shimmer bricks van Bobbi Brown. De kleuren zijn los of gemixt met elkaar te gebruiken. Om de bronzers heen vind je twee kleuren oogschaduw: cinnamon en sandalwood. Ook vind je er een highliterkleur genaamd honey glow. Tot slot bevat het palette nog een kwastje. (Maar dit voegt wat mij betreft niets toe, ik vind het een beetje een kindermake-up kwastje…)

Swatches

the glow must go on review swacthes oogschaduw

Hierboven de swatches van de highliter en de twee oogschaduws. Cinnamon valt een beetje weg op mijn huid en is ook een tikkie poederig. Op zich niet erg als je je kwast maar goed aftikt. Sandalwood is best redelijk van pigment vind ik. Beide oogschaduws zijn mat. De highliter bevat een zachtgouden glans en heeft ook een redelijk pigment.

the glow must go on review swacthes bronzer

Dit zijn de swatches van de bronzers. De bovenste swatch is een mix van de drie kleuren samen. Prima pigment, maar wat een bronzer betreft voor mij te shiney.

Conclusie

Gewoon een heel leuk palette van essence voor een essenceprijs. Je kunt er prima een natuurlijke alledaagse look mee maken, maar ook iets meer over the top gaan met de donkere oogschaduw en de glanzende bronzers, deze kun je namelijk ook prima als oogschaduw gebruiken. (Dat doe ik dus meestal.) De matte oogschaduws blenden erg fijn en hebben een redelijk pigment dat goed is op te bouwen. Ik gebruik wel altijd even een oogschaduwbasis. Ik ben over het algemeen meer van de koele kleuren, maar de honey glow highliter pak ik er toch regelmatig bij als ik een beetje extra wil shinen.

Eerder waren de palettes van de bloggers’ beauty secret limited edition, maar sinds een paar maanden heeft essence ze aan het vaste assortiment toegevoegd. Je vindt de paletten bij de Kruidvat voor een prijs van € 4,99.

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube