BBlog shoutout! Top 5 beautybloggers om te volgen

favoriete van de afgelopen tijd

Top 5 Beautybloggers

Beautybloggers, voor mij een grote bron van inspiratie. Ik ben verslaafd aan het lezen van beautyblogs en aan het kijken van beautyvlogs. Veel van de andere meiden (en jongens!) die bezig zijn met het schrijven van leuke content en het maken van coole video’s hebben mij er toe aangezet om meer bezig te zijn met beauty en om te beginnen met mijn eigen stukje beauty www. Daarom vond ik het leuk om mijn Top 5 beautybloggers die ik momenteel graag volg met jullie te delen. Lees je mee?

Iedereen die een beetje thuis is in de beautyblogs kent wel Miss Lipgloss, Vera Camilla en Serena Verbon. Uiteraard bekijk ik regelmatig met plezier de content die deze meiden presenteren. Maar voor deze top 5 vond ik het leuk om even wat andere blogs in de spotlight te zetten. De top 5 is overigens in alfabetische en willekeurige volgorde 🙂

1) Beautyspots.nl

Beautyspots is de beautyblog van Natasja en zij schrijft artikelen voor meisjes uit de jaren ’70 en ’80, dus dat is een spekkie naar mijn bekkie. Ik vind haar schrijfstijl leuk en ze reviewt naast make-up ook vaak lekkere verzorgingsproducten van voor mij onbekende merken. Ik vind het altijd leuk om over producten te lezen die ik nog niet ken, al is dat niet altijd goed voor mijn portemonnee…

top 5 beautybloggers beautyspots

2) Curvacious.nl

Deze feel-good blog, zoals beautyblogger Desirée het zelf omschrijft, staat vol met hele mooie foto’s en artikelen over uiteenlopende beautyonderwerpen. Je kunt zien dat Desirée gevoel heeft voor fotografie, haar foto’s zijn vaak echt een lust voor het oog. Daarnaast besteed ze ook aandacht aan de female curves, iets wat ik ook wel kan waarderen.

top 5 beautybloggers curvacious

3) TheBudgetBlog.nl

Ik hou van Beauty, maar ik hou ook van budget 🙂 En daarvoor kun je dus heel goed terecht op de blog van de 16-jarige Lotte. Ik vind het altijd super als ik voor een spotprijs een topproduct kan bemachtigen. Daarom houd ik graag de blog van Lotte in de gaten.

top 5 beautybloggers thebudgetblog

4) Tutje.nl

Tutje was de eerste beautyblogster die een comment gaf op een post op mijn blog, dus alleen daarom al moet ze in mijn top 5 😉 Verder heb ik veel respect voor Hennie, omdat zij een fulltime baan heeft en daarbij haar blog heel goed bijhoudt met allerlei originele content. Daarbij is ook zij op zoek naar cosmetica voor de after-20-look en daar heb ik veel interesse in. Onlangs is Tutje.nl 1 jaar geworden, hoera!

top 5 beautybloggers tutje

5) Wayne Goss

Als laatste in de rij een vlogger van Engelse afkomst. Ik hou écht van Wayne Goss. Hij heeft heerlijke korte video’s waarin hij steeds een andere make-up NONO aanpakt. Goede tips die je zelf makkelijk in de praktijk kunt brengen. Heb al heel wat van hem opgestoken, dus zeker een aanrader!

top 5 beautybloggers wayne goss

Dit is mijn top5 van dit moment. Wat zijn jouw favoriete beautybloggers/vloggers? Give them a shout-out below 😀

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube