Top 5 favoriete beauty producten april

Favorieten van de maand stempel

Nu ik een Beautyblog begonnen ben, heb ik nog meer smoesjes om beautyproducten aan te schaffen 🙂 Deze keer heb ik weer een top 5 favoriete beautyproducten voor jullie van de maand april. De producten heb ik in willekeurige volgorde genoemd. *

Makeup Revolution Iconic 3 palette

Bij mijn laatste online shop-sessie kocht ik onder andere dit oogschaduwpalet. Waarschijnlijk is het al duidelijk dat ik echt heel erg dol ben op oogschaduwpaletten. Deze van Makeup Revolution is op dit moment één van mijn favorieten. Het zou een dupe zijn van het Urban Decay Naked 3 palette. Ik bezit deze helaas niet, dus ik kan je niet vertellen of het palette van Makeup Revolution dezelfde kwaliteit heeft, maar ik ben in elk geval dik tevreden.

Favoriete beautyproducten april 2016 iconic 3 palette

Favoriete beautyproducten april 2016 iconic 3 palette 2

Er zitten matte kleuren en shimmers en wat glitteroogschaduw in het palette. De kleuren zijn allemaal een beetje roze/taupe/bruin/beige. Als ik deze kleuren op mijn ogen doe, springen mijn blauwe ogen er echt uit. Daarbij zijn de matte kleuren echt heel fijn! Ze bevatten genoeg pigment en ze blenden ook echt perfect.

Favoriete beautyproducten april 2016 iconic 3

Voor het idee even een paar swacthes. Dat zegt genoeg toch?

Ik kocht dit palette online voor maar € 4,99. Echt een koopje.

Essence lippotloden

Je hebt ze al een paar keer voorbij zien komen, de lippotloden van Essence. Ik heb er nu twee, een rode in de kleur 08 red blush en een roze/paarse in de kleur 06 mauve. Ik ben echt superblij met deze potloodjes. De kleuren zijn heel mooi en ik kan zo mijn lippen mooi inkleuren in combinatie met doodgewone vaseline. Dit blijft een paar uurtjes zitten en ik heb verzorgde lippen die niet droog aanvoelen.

Favoriete beautyproducten april 2016 essence lippotlood

Op de foto kun je ook wel zien dat de punten van deze potloodjes een beetje vettig zijn geworden, maar dat komt dus omdat ik ze ook wel eens aanbreng over mijn vaseline heen. Als je ze slijpt verdwijnt dat gewoon weer.

Deze potloodjes koop je bij het Kruidvat voor € 0,99 per stuk.

Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner

Enige tijd geleden kocht ik op aanraden van mijn goede vriend en Make-up Artist Chris Völkers de Maybelline gel eyeliner. Dit is écht met stip de beste eyeliner die ik ooit heb gebruikt. Ik gebruikte hiervoor vaak de Essence fine linerpen, maar die haalt het echt niet bij deze van Maybelline.

Favoriete beautyproducten april 2016 maybelline eyeliner

Favoriete beautyproducten april 2016 maybelline eyeliner 2

Ik breng deze aan met een schuin afgesneden kwastje van de Hema en dat gaat echt perfect. De eyeliner is pikzwart en blijft ook echt de hele dag zitten. Hij droogt mooi mat op. Enig minpuntje is: als je een foutje hebt gemaakt, krijg je hem niet met een nat wattenstaafje gecorrigeerd. Dus je moet wel goed geoefend zijn in het gebruiken van eyeliner 🙂

Deze eyeliner kost € 12,50

Bourjois Smoky Stories over Rose

Ik reviewde deze oogschaduws al een tijdje terug. Bourjois heeft soms producten die ik helemaal niet fijn vind, zoals die baked oogschaduws in die ronde doosjes. Het ziet er heel mooi uit, maar op de een of andere manier komt er bij mij nooit genoeg kleur vanaf. Maar dit palette heeft écht zulke mooie en fijne oogschaduw! Hij blend als een koning en de kleuren zijn heel mooi bij elkaar. Ik gebruik dit palette graag voor een feestje om een smoky ooglook te maken.

Favoriete beautyproducten april 2016 bourjois oogschaduw

Ik kocht dit palette bij de Douglas voor 13,95.

Essence I love colour intensifying eyeshadowbase

Deze oogschaduwbasis scoorde ik bij mijn laatste tripje aan het Kruidvat. Ik gebruikte hiervoor vaak de I love stage oogschaduwbasis van Essence, die vond ik ook al fijn. Maar deze is wat mij betreft nog beter!

Favoriete beautyproducten april 2016 essence oogschaduwbase

Als je de basis op je oogleden doet, is het een beetje wittig. Daarmee zorg je er dus ook echt voor dat oogschaduws meer kleur afgeven op je ogen. Echt heel fijn! Vooral bij matte oogschaduws van budgetmerken die vaak wat minder gepigmenteerd zijn, maakt dit echt een verschil vind ik.

Ik kocht de eyeshadowbase voor € 2,59.

Dit waren mijn favoriete beautyproducten van april. Wat zijn jouw favorieten, en waarom?

* Deze blogpost is niet gesponsord, ik heb alle producten van mijn eigen geld gekocht. Deze blogpost bevat affiliatelinks.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube