Top 5 favoriete beautyproducten mei

Favorieten van de maand stempel

De maand mei is alweer een paar dagen voorbij dus is het weer tijd voor een top 5 van favoriete beautyproducten die ik kocht in de maand mei (toen ik nog spullen mocht kopen van mezelf.) Volgende maand zal ik het favorieten-artikel in verband met mijn no-buy policy even wat anders moeten insteken 🙂 *

Nou, hier komt dan mijn top 5 van favoriete producten van mei. Ik noem de producten overigens in willekeurige volgorde.

I Heart Makeup Naked Chocolate palette

Toen afgelopen maand de chocolade palette van I Heart makeup in de aanbieding waren bij de Kruidvat, nam ik er twee mee. De Salted Caramel versie en het Naked Chocolate palette. Deze laatste is echt een van mijn favoriete producten geworden van de afgelopen weken. Ik gebruik hem bijna dagelijks omdat het palette zo geschikt is voor het maken van mooie, every day ooglooks.

kruidvat shoplog i heart makeup naked chocolate 2

Etos lipstick Juicy Gossip

Laatst kocht ik een paar lipsticks bij Etos. Eentje vond ik mwoah, de twee anderen vond ik wel mooi. De meest draagbare, Juicy Gossip genaamd, heb ik de afgelopen maand veel gebruikt. Ik vond het vooral fijn de lipstick te dragen met een rood lippotlood eronder. Hierdoor wordt de kleur net even wat intenser en blijft de lipstick mooi lang zitten.

Etos lipstick review juicy gossip

Real Techniques kwasten

Via de blog van Northflix kwam ik in aanraking met een superactie waardoor ik goedkoop een setje real Techniques kwasten kon aanschaffen. Ik ben superblij met deze kwasten, zoals ook wel te lezen is in mijn enthousiaste review. Ik gebruik deze kwasten werkelijk iedere dag, vooral de blushkwast en de oogschaduwkwast vind ik superfijn.

real techniques kwasten review kwasten

Ziaja Rose butter micro-peeling

Via een winactie van Tutje.nl ontving ik twee producten van Ziaja. Ik was nog niet bekend met dit merk, maar sinds de kennismaking met de Rose butter micro-peeling ben ik echt verkocht! Deze peeling voor de 30+ huid (jaja…) is echt geweldig. Hij ruikt lekker subtiel en na het afspoelen heb ik echt een babyhuidje, zo zacht. Echt topspul! (Thansk again Hennie!) Ik gebruik de peeling nu twee keer per week en als hij op is, ga ik zeker een nieuw flesje bestellen. Ik heb zin om nog meer producten van Ziaja te gaan proberen.

favoriete beautyproducten mei ziaja

Zonnebril van Ali Express

Laatst shopte ik bij Ali Express een paar items, waaronder deze cateye zonnebril. Ik ben er helemaal mee in mijn nopjes. Voor iets meer dan 6 euro heb ik echt een hele degelijke superbril gekregen die mijn ogen goed beschermt tegen de zon en die ook nog eens leuk staat.

ali express zonnebril favorieten mei

Van deze bril en de rest van de Ali Expres spulletjes plaatst ik binnenkort nog een shoplog. Op de foto draag ik trouwens de Juicy Gossip lipstick van Etos in combinatie met het rode lippotlood.

Hoe vinden jullie mijn favorieten van de afgelopen maand? Wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct?

P.s. Doe je al mee aan mijn winactie? Je kunt nog meedoen tot 13 juni!

* Deze blogpost is niet gesponsord, ik heb alle producten van mijn eigen geld gekocht en heb geen geld gehad voor het reviewen van de producten. Deze post bevat affiliatelinks.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube