Update beautyblog no-buy policy

no buy policy

We zitten alweer bijna op de helft van de maand juni, dat betekent dat ik er al 14 dagen niet-shoppen op heb zitten vanwege mijn beautyblog no-buy policy. Ben je benieuwd hoe het me tot nu toe is vergaan? Lees dan snel verder.

Juni no-buy maand

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik juni heb ingesteld als no-buy maand. Ik heb de laatste tijd namelijk megaveel uitgegeven aan make-up en beautyproducten. De stapel met producten wordt maar hoger en hoger en eigenlijk is het gewoon te gek voor woorden!

Hoe gaat het?

Ik moet eerlijk zeggen dat het me best goed afgaat. Ik heb nog niet gesmokkeld en nog geen één beautyproduct gekocht. Soms is het wel moeilijk, vooral als ik langs één van mijn lievelingswinkels loop – de Kruidvat – en ik van drie kilometer afstand zie dat ze een leuke aanbieding hebben. Ook als er nieuwe budgetproducten uitkomen vind ik het moeilijk dat ik ze niet ‘mag’ kopen. Maar… Als ik één eigenschap in de loop van de jaren heb ontwikkeld, dan is het wel wilskracht. Ik geloof heilig in: als je iets echt wil, dan kun je het. Daarom ben ik er ook van overtuigd dat ik deze maand goed ga doorkomen. Ik vermijd wel even de Kruidvat en mailtjes met aanbiedingen open ik nu ook niet. Je moet de kat niet op het spek binden natuurlijk 😉

Wensenlijst

Daarnaast wil ik graag wat geld opzij zetten voor een goede camera. Ik maak nu namelijk al mijn foto’s nog met mijn iPhone. Ik dacht: als ik nu eens een maand geen beautyproducten koop en daarna alleen de spullen koop die ik écht wil hebben of écht nodig heb. (Voor hoever ik nu nog écht iets nodig kan hebben…) In mijn hoofd ben ik daarom al dingen op een wensenlijstje aan het zetten. Als ik straks weer een buy-policy heb, ga ik dus zeker weer leuke spulletjes kopen om te bespreken op IkhouvanBeauty.nl, maar… Ik ga wel meer nadenken over wat ik koop. Deze maand zal ik mijn wensenlijstje even online zetten. Dan weten jullie wat er nog in het verschiet ligt. Maar eerst maar even deze maand doorkomen!

ikhouvanbeauty wensenlijst

Heb jij wel eens een no-buy maand gehad? Hoe ging het je af?

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube