Video: DIY Soap Rich Body Cream uitproberen

DIY Soap Rich Body Cream uitproberen 2

Laatst werd ik benaderd door het bedrijf DIY Soap of ik het leuk vond om een product van ze te reviewen. Ik was nog niet bekend met deze webshop en nam het aanbod aan. Ik mocht zelf iets uitkiezen en wilde graag de DIY Soap Rich Body Cream uitproberen. Benieuwd hoe ik het maken van dit product heb ervaren? Bekijk mijn video!

Video primeur

Vanuit mijn omgeving heb ik vaak de vraag gekregen of ik ook video´s zou gaan maken voor IkhouvanBeauty. Het hoort er tegenwoordig toch bij, niet? Ik antwoordde dan steeds dat ik dit waarschijnlijk niet ging doen, want eerlijk gezegd vond ik het gewoon een beetje eng. Voor mijn werk maak ik vrij regelmatig video’s van andere mensen, dat vind ik heel erg leuk om te doen. Ik voel me thuis achter de camera, maar voor de camera staan, dat leek me nou niet echt een strak plan. Maarrr… Dankzij wat bemoedigende woorden van mijn naasten heb ik mijn schaamte aan de kant gezet. Zie hier mijn primeur:

Review Rich Body Cream

Hieronder ook nog even ‘ouderwets’ in geschreven woord mijn review over dit product: DIY Soap maakt het mogelijk om je eigen natuurlijke en biologische cosmetica te maken. In deze Rich Body Cream zit biologische shea butter, biologische kokosolie en amandelolie. De cream is dus 100% natuurlijk. Het maken is – zoals je in de video kunt zien – een fluitje van een cent. Ik zou het overigens wel fijn vinden als op de verpakkingen van de ingrediënten zou staan wat het nou is, nu moest ik een beetje raden. Gelukkig waren het maar drie ingrediënten en moest je gewoon alles samen mixen, dus het was geen rocket science 😉

DIY Soap Rich Body Cream uitproberen

Ik heb de body cream inmiddels regelmatig na het douchen gebruikt. Ik vind het een fijn idee dat ik precies weet wat er in zit. De geur is heel aangenaam, niet te overheersend. Dat vind ik persoonlijk altijd wel lekker. Wat voor mij een klein nadeel is, is dat de crème zo vet is. Het is hartstikke logisch, want de cream bestaat uit een boter en twee oliën, maar ik vind dat vette gevoel op mijn huid niet zo fijn. Ik moet wel zeggen dat hij op mijn lichaam redelijk snel intrekt. Ik heb het idee, misschien ook omdat ik weet wat er in zit, dat de body cream mijn huid voedt, mijn huid voelt soepel en lekker zacht aan na het smeren. Voor mijn handen gebruik ik de cream vanwege de vetheid niet, ik heb er een hekel aan als alles wat ik aanraak vet wordt, ik was daarom mijn handen na gebruik. Op mijn kaptafel staat dit gave weckpotje echt heel mooi. Om mee te nemen is het door de glazen verpakking iets minder geschikt. Al met al vind ik dit in ieder geval een leuk product. Naar mijn mening is het vooral geschikt om aan mijn moeder of een vriendin cadeau te geven. Het pakketje met de weckpot ziet er echt heel leuk uit en dat je het zelf moet maken, maakt het extra origineel.

Kortingscode DIY Soap

Toen ik werd gevraagd om een product te reviewen, vroeg ik meteen even een kortingscode voor jullie. De code DIYSOAP10% geeft tot en met 15 juni 2016 recht op 10% korting op de producten van DIY Soap.

Gebruik jij wel eens natuurlijke cosmetica? Welke merken zou je aanraden?

* Deze blogpost bevat producten die ik toegestuurd heb gekregen ter review, dit heeft verder geen invloed op mijn mening. Deze post bevat affiliatelinks. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube