W7 Lip Legend Review

w7 lip legend review

Een hele tijd geleden shopte ik lekker online bij Boozyshop. (Check de shoplog.) Ik kocht onder meer de W7 Lip Legend, een lipstick die zorgt voor een matte topcoat. Dit product kan dus iedere lipstick een matte finish geven. Nieuwsgierig of het werkt? Lees dan mijn W7 Lip Legend Review.

W7 Lip Legend Review

De W7 Lip legend komt in een erg W7-like doosje. Een beetje schreeuwerig, maar daardoor ook lekker opvallend. De topcoat zelf zit in een matzwarte huls met witte letters als opdruk. Als je de stift eruit draait, ziet hij er een beetje uit als een lippenbalsem. Ik betaalde € 5,49 voor de topcoat en kocht ‘m dus bij Boozyshop.

w7 lip legend review verpakking

Ok! Maar werkt het ook echt? Ik gebruikte voor deze test de Freedom Pro Lipstick in de kleur Born with it die ik tijdens dezelfde shopsessie kocht. (Klik op de link voor een review.) Deze lipstick heeft een shiney finish zoals is te zien op de onderstaande foto.

w7 lip legend review glanzende lipstick

De W7 Lip Legend ziet er dus uit als een balsem en voelt als je ‘m aanbrengt ook aan een beetje als een lippenbalsem, maar dan wat stroever. Niks mis mee, voelt gewoon prima comfortabel.

w7 lip legend review mat effect

En ja! Vlak na het aanbrengen, droogt de Lip Legend mooi mat op! En dat zonder trekkerig aan te voelen én een ander zeer mooi bijkomend voordeel is dat mijn lipstick door deze topcoat langer blijft zitten. Ik gebruik ´m tegenwoordig vaak bij lipsticks die zonder de topcoat snel van mijn lippen verdwijnen. Als ik de Lip Legend heb gebruikt, weet ik namelijk dat ik me tot de lunch geen zorgen meer hoef te maken over hoe mijn lippen eruit zien. Al met al ben ik dus zeer tevreden over deze aankoop en ik raad de Lip Legend dan ook aan iedereen aan die van matte lipstick houdt.

Heb jij dit product van W7 al eens geprobeerd?

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube