Winactie: Essence vintage rose eye palette

Essence vintage rose eye palette winnen - Winactie: Essence vintage rose eye palette

Gisteren, vlak voor het ingaan van mijn no buy policy voor de maand juni, kocht ik op de valreep nog twee van de vier bloggers’ beauty secrets paletten. Helaas was het the glow must gow on palette van Serena al uitverkocht, maar ik heb wel het touch up to go palette van Dfashion en het vintage rose eye palette van BeautyPalmina kunnen kopen. Omdat ik zo ontzettend blij ben met alle lieve reacties die ik krijg op mijn website en ik het leuk vind om iets weg te geven, kun je nu bij mij het Essence vintage rose eye palette winnen!

Essence vintage rose eye palette winnen

Wat een plaatje he? Ik vind de Bloggers’ beauty secrets allemaal geweldig om te zien. Al zijn de verpakkingen gewoon van karton, de hele uitstraling is gewoon heel hip en sjiek. Sowieso is het een hele leuke actie van Essence om zo samen te werken met beautybloggers.

Essence vintage rose eye palette winnen 2

Mijn no buy policy heb ik onder andere ingesteld omdat ik nu heel veel make-up heb. Dus twee van deze paletten, nee dat heb ik nu echt, echt niet nodig. Omdat ik zelf vooral heel erg veel oogschaduw heb, besloot ik het oogschaduwpalette te verloten onder mijn lezers. Dit palette bevat drie matte oogschaduws, twee shimmer oogschaduws, een highliter en een (gel)eyeliner. Ook zit er nog een dubbelzijdig kwastje bij. Van het touch up to go palette schrijf ik binnenkort uiteraard een review 🙂

Wat moet je doen om te winnen?

Het enige wat je hoeft te doen is: like mijn facebookpagina en like het bericht dat ik deel over deze winactie. (Delen van mijn winactie vind ik heel lief.) Laat ook even hieronder weten dat je meedoet waarbij je een geldig mailadres invult, dan kan ik na afloop contact met je opnemen als je hebt gewonnen. Uit alle likes (binnen Nederland en België) trek ik op 13 juni een winnaar.

Succes met de deelname en bedankt voor alle leuke reacties tot nu toe! XoXo

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube