Waar word ik op gevonden in Google?

hoe wordt ikhouvanbeauty gevonden in google - Waar word ik op gevonden in Google?

Bij andere bloggers zie ik dit soort artikelen vaak voorbij komen, zoals bij mijn naamgenoot Astrid (Sentinelli.nl). Waar wordt mijn website nou op gevonden in Google? Leuk voor mij om te weten, maar misschien vind jij het ook wel leuk! Lees dan vooral verder!

Hoe word ik gevonden in Google?

Ik heb in mijn Google Search Console eens gekeken hoe ik de afgelopen drie maanden ben gevonden in Google. Hieronder eerst de top vijf resultaten die de meeste kliks opleverden. (Mensen vonden me dus niet alleen, maar besloten ook even door te klikken naar mijn site.)

freedom ultimate eyeshadow collection 2017

Uiteraard gaat dit over het artikel waarin ik het enorme palette van Freedom reviewde. Maar liefst 144 kleurtjes in alle kleuren van de regenboog, jeej! (Ik zag het palette laatst weer liggen bij het Kruidvat trouwens, voor wie hem nog zou willen hebben…)

freedom ultimate eyeshadow collection 2017 review inhoud - Waar word ik op gevonden in Google?

action makeup 2017

Deze extra bezoekers heb ik te danken aan lieve Sonja van YustSoMe.nl. Zij schreef als gastblogger een leuke review over een palette met make-up van Action toen ik hoogzwanger was en even wat minder tijd en energie had voor mijn blog.

Action rich color face palette review

makeup revolution etos

Deze bezoekers zijn vaak op zoek naar de filialen van Etos die mijn favo budgetmerk Makeup Revolution verkopen. Ik heb al twee keer een lijst van Etos filialen die Makeup Revolution verkopen gepubliceerd en daar word ik dan ook vaak op gevonden in Google.

Etos filialen die Makeup Revolution verkopen

beste rimpelvuller 2016

Ik heb eigenlijk nooit bewust iets geschreven over rimpelvullers, maar wel een persbericht geplaatst over de rimpeloplossingen van Hema. Toch grappig dat ik daar dus vaak op word gevonden!

HEMA decollete creme en rimpelvuller

kruidvat wimperserum

Over het Super Lash Serum van Kruidvat heb ik een uitgebreide review geschreven met hele gave voor- en nafoto’s. Bij mij heeft het namelijk een kick-ass effect gehad! Leuk om te zien dat mensen mij ook vinden via Google als ze zoeken naar informatie over het Kruidvat wimperserum.

kruidvat super lash serum review flesje - Waar word ik op gevonden in Google?

En tot slot nog een paar grappige termen waarop ik werd gevonden:

Ekster
Ja, die term heb ik meerdere malen laten vallen, gezien mijn liefde voor dingen die glinsteren. Waarschijnlijk dat ik daardoor naar boven kwam 🙂

Mermaid xxx
Ik heb laatst een soort mermaid ooglook gemaakt, maar waar dat xxx dan voor staat? euhm…

discobal kopen action
Ik hou van glitter en van feestjes! Maar heb toch nog nooit iets over een discobal van de Action geschreven 🙂

Ali eress
Haha! Je bedoelt zeker Ali Express? Daar heb ik inderdaad al het een en ander over geschreven!

алиэкспресс косметика
Euhm?? Ik heb het even in Google Translate gegooid en dit is Russisch voor aliekspress cosmetica. Ik ben gek op Ali Express, maar heb nog nooit cosmetica daar gekocht. (Dat ben ik ook niet van plan! Je weet maar nooit wat er in zit…)

Vinden jullie het leuk dit soort artikelen te lezen? Wie weet plaats ik er over een paar maandjes wel nog een!

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube