Ziaja masker met roze klei review

Ziaja masker met roze klei review

Zoals jullie wellicht al hebben gemerkt, ben ik erg te spreken over het Poolse merk Ziaja. De producten voelen vaak luxe aan en hebben lekker een on-luxe prijs. What is not to like? Vandaag laat ik het roze klei masker van Ziaja zien in deze review.

Ziaja masker met roze klei review

Ziaja heeft een aantal kleimaskers die onder de Denovo Pro lijn vallen. Het roze klei masker belooft een verzachtende werking en is geschikt voor onder andere een huid met couperose. Zoals jullie al konden lezen in mijn review van de Paula’s Choice producten, heb ik last van roodheden in mijn gezicht. Dus leek dit me een geschikt masker om te gaan proberen. Het masker zit in een handige flacon van 60 ml, kost € 4,99 en is te verkrijgen in de webshop van Ziaja.

Ziaja masker met roze klei review ingredienten

Dit is de achterkant van de flacon. De foto is niet haarscherp, dus hieronder nog even de ingrediënten op een rijtje:

Aqua (Water), Canola Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Kaolin, Octyldodcanol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Panthenol, Dimethicone, Polyacrylamide, C13-14 Isaparafin, Laureth-7, Titanium Dioxide, Allantoin, Phenaxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-Nitropopane-1,3-Diol, Diazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance).

Poeh, een hele mond vol… De ingrediënten zeggen mij altijd vrij weinig. Wel begrijp ik dat er parabenen in het masker zitten en wat parfum. De ingrediënten staan wel onderaan de lijst. Dat gezegd, op naar de substantie van het masker.

Ziaja masker met roze klei review substantie

Zoals je ziet heeft het masker ook een beetje een roze kleur. De substantie is vrij stevig, het voelt wel echt een beetje klei-achtig. De geur is verrassend lekker vind ik. Een lichte, bloemige geur verspreidt zich door mijn badkamer wanneer ik het masker heb aangebracht. Ik had een meer muffe, klei-achtige geur verwacht, nice!

En eindelijk presenteer ik jullie dan ook, zoals beloofd in de laatste Ziaja review, een prachtige maskerfoto 🙂 Volgens de gebruiksaanwijzing moet je het masker aanbrengen op je gezicht, hals en decolleté. Dat ziet er dus ongeveer zo uit:

ziaja masker met roze klei review maskerfoto

Links heb ik het masker net aangebracht, rechts het resultaat na ongeveer 15 minuten. Zoals je ziet, wordt het masker niet hard maar trekt het echt in de huid.

Na het intrekken stap ik lekker onder de douche om het masker eraf te spoelen.Uiteraard kun je het masker ook verwijderen met een washandje met warm water. Ik vind dat zelf altijd veel gedoe. Onder de douche krijg ik alles er veel beter af naar mijn idee.

Conclusie

Het resultaat? Mijn roodheid is gelukkig al een stuk minder geworden door het gebruiken van de Paula’s Choice producten, ik kan dus niet zeggen of dit masker nu echt roodheden laat verdwijnen. Wel vind ik mijn gezicht heel fijn en zacht aanvoelen en heb ik wel het gevoel dat ik mezelf lekker heb verwend. Ook de volgende ochtend merk ik nog verschil, mijn huid voelt merkbaar zachter aan! Ik gebruik het masker nu al een tijdje ongeveer 1-2 keer per week (de flacon is alweer bijna leeg 🙁 ) en ik ben zeker weer te spreken over de prijs/kwaliteitsverhouding van dit product.

Welk masker gebruik jij graag?

Deze post bevat een product dat ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube