algemeen

het nieuwe modeplatform voor fashion designers

Fashion
648views

Je kent het wel, je staat op en hebt al langer het gevoel dat je je dromen wilt najagen en er voor wilt zorgen dat jouw talent eindelijk onder de aandacht wordt gebracht bij het grote publiek. Iedereen heeft wel zo een droom zo ook Annemieke uit Amsterdam. Doordeweeks werkt ze in een magazijn vol designer kleren en in het weekend is ze bezig in haar eigen atelier de kleren aan het maken waarvan ze denkt dat er markt is. Annemiek vertelt vol enthousiasme haar verhaal: ‘’vollere vrouwen hebben vaak moeite met het vinden van de juiste pasvorm, ik denk dat met mijn kleding ik echt een markt aanboor die hun kan helpen zichzelf te zijn en er voor te zorgen dat zij zich ook mooi kunnen voelen en design kleding kunnen kopen’’. En met haar zijn er nog vele designers die door willen breken. Maar hoe doen ze dat?

Doorbreken bij het grote publiek

Het belangrijkste voor elke designer is natuurlijk het doorbreken bij het grote publiek. Maar hoe doe je dat? Die vraag stelt iedereen zich wel en het is niet verwonderlijk dat slechts 1 op de 1000 mensen hier geld mee kan verdienen. Terecht? Dat vindt Anne Oomen de oprichtster van Behind the Circle ook en daarom heeft ze platform opgericht voor startende fashion desingers om iedereen dezelfde kansen te bieden. Het platform heet Behind the Circle en zorgt er voor dat iedereen een eigen shop in shop krijgt. Elke designer wordt gepromoot via verschillende kanalen waardoor ze profiteren van elkaars bereik. Ze hebben bijv. fashion kleding voor vrouwen  waarbij de kleding handgemaakt in het atelier wordt ontwikkeld. Hopelijk kan Annemiek en vele andere designers hierdoor eindelijk doorbreken en toch nog geld verdienen aan haar werkzaamheden. We wensen haar in ieder geval veel succes!

7 Comments

Leave a Response