algemeen

Sexy Lingerie wie kent het niet?

300views

Lingerie. Iedereen kent het woord maar niet iedereen gebruikt het woord.

Ondergoed wordt vaker gebruikt. Bij lingerie denkt men toch eerder aan sexy ondergoed.

Sexy lingerie dus. Meestal voor vrouwen, soms ook voor heren.

Lingerie, toen en nu

Sexy lingerie wordt meestal vervaardigd van een licht en kostbaar materiaal (linnen, nylon, zijde enzovoort.) Voorbeelden van lingerie zijn beha’s, slips (of een set van beide) het korset, jarretels en ook daar weer een combinatie van: het jarretelkorset.

Het woord korset kan een beeld schetsen van een middeleeuws benauwd kledingstuk maar de hedendaagse versie is gelukkig een stuk geïnnoveerd.

Tegenwoordig

Wat er heden ten dage ook mogelijk is, in tegenstelling tot vroegere tijden, is dat je je sexy lingerie online kunt bekijken en bestellen. Dit geeft een veel ruimere keus dan die je in een winkel zult aantreffen. Ook kun je je veel beter en langer oriënteren als je op je gemak vanaf je telefoon of tablet aan het shoppen bent.

Dit kun je op je gemak doen maar als je je keuze eenmaal hebt gemaakt kun je de bestelling ook snel voor elkaar krijgen. (“Uw bestelling is slechts een muisklik van u vandaan”)

In een echte winkel is er dan een verkoopster die met je meekijkt wat zowel een voordeel (deskundig advies) als een nadeel (je wilt niet dat iemand die je niet kent met je meekijkt) kan zijn.

Het is dus zaak je maten nauwkeurig op te meten alvorens je een maat lingerie selecteert.

Raadpleeg ook altijd de Matentabel op de desbetreffende site om vergissingen te voorkomen. In diverse landen worden diverse maten gehanteerd en het zou vervelend zijn als de door jou bestelde sexy lingerie niet de juiste maat voor jou heeft.

Kleuren van lingerie

Denk je aan een kleur sexy lingerie dan komt al gauw de kleur zwart bovendrijven, gevolgd door rood. Dit zijn inderdaad de evergreens onder de sexy lingerie kleuren maar laat je daardoor vooral niet weerhouden eens een ander kleurtje uit te kiezen zoals roze of (baby)blauw. Lichtgroen is ook een prachtige kleur.

Tip: in sommige culturen is het een goede gewoonte om op oudejaarsavond een rood setje lingerie te dragen, dit  zou voorspoed en geluk voor het nieuwe jaar brengen!

Een roze setje zou de vrijgezelle draagster verzekeren van een partner in het komende jaar.

Leave a Response