mode

Welk type ondergoed past het beste bij jou? Slip of string?

Welk type ondergoed past het beste bij jou? Slip of string?
134views

Het vinden van het juiste ondergoed kan erg uitdagend zijn. Het moet lekker zitten, er mooi uit zien, en duurzaam zijn. Deze vele factoren maken het soms onmogelijk om het juiste ondergoed te vinden, want het liefst is ondergoed ook niet te duur. 

Ondergoed voor dames

Vooral voor dames is het soms lastig om de perfecte match te vinden. Ze moeten bijvoorbeeld nadenken over de verschillende fases van de cyclus, of misschien zijn ze zwanger en zit niet alles meer hetzelfde als vroeger. Ook kunnen sommige vrouwen in de overgang zitten, of dragen ze misschien een bepaalde outfit waar niet alle soorten ondergoed onder past. Kortom, er is veel om te overwegen wanneer je nieuw ondergoed wilt kopen. In deze blog helpen we je bij die keuze, door de voor en nadelen van verschillende soorten ondergoed te definiëren.

Ondergoed zonder naden

Ondergoed dat geen naden heeft, dit klinkt misschien raar, omdat we allemaal ons aangepast hebben aan de naden in ons ondergoed. Maar eigenlijk is het dragen van naadloos ondergoed voor dames veel prettiger. Het is goed om te overwegen om dit soort ondergoed te kopen. Want naadloos ondergoed is in verschillende vormen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld strings, slips, of corrigerend ondergoed. Ook heb je veel keuze in de verschillende materialen die beschikbaar zijn. Het is belangrijk dat je een materiaal als katoen, of nylon kiest. Deze twee soorten geven het ultieme comfort in combinatie met dit soort ondergoed. 

String

Strings zijn de ultieme onderkleding voor mode dat strak zit. Voor elk soort ondergoed dat je koopt online, is het belangrijk dat je de goede maat koopt. Maar voor strings geldt dit nog iets sterker. Strings zijn namelijk erg oncomfortabel wanneer ze te klein zijn. Een maat groter kopen is dus echt niet erg. Om het dragen van strings comfortabeler te maken kun je ook naadloze strings kopen. Zo voelt het net alsof de string deel uitmaakt van je lichaam. 

Nadelen van strings zijn dat wanneer ze gemaakt zijn van materialen die irriteren, zoals kant dat dit vervelender voelt. Wanneer je een kanten string aan hebt, irriteert dit meer dan wanneer je een kanten slip aan hebt. Strings zitten namelijk dichter op je huid dan andere soorten ondergoed voor dames. 

Slip

Zoek je meer ondersteuning? Vind je het minder erg om lijnen van je ondergoed te zien? Dan is de slip het perfecte ondergoed voor jou! Slips bedekken meer dan dat strings doen, ze bedekken namelijk de heupen volledig. Slips kunnen er voor zorgen dat je je zelfverzekerder voelt doordat ze meer houvast geven. 

Een nadeel van slips is dat je vaak veel lijnen ziet als je strakke kleding aan hebt. Maar gelukkig bestaan er ook slips die naadloos zijn.

Leave a Response