tips

De beste plekken om te trouwen

De beste plekken om te trouwen
41views

Ga jij trouwen? Gefeliciteerd! Trouwen is natuurlijk heel leuk, maar er komt veel bij kijken. Naast een bruidsauto, kleding, gasten en hapjes en drankjes moet er ook een locatie worden uitgekozen. Dit kan soms best lastig zijn. Sommige bruidsparen kiezen voor 2 of 3 verschillende locaties. Voor de ceremonie, diner en het feest. Op sommige locaties kan je alles op een locatie doen. Dit is perfect, zo hoef je niet heen en weer te rijden en heb je alles bij elkaar. Wij nemen de beste plekken met je door om te trouwen!KerkReligieuze mensen trouwen vaak in een kerk. Hun geloof staat verbonden met het huwelijk en hoort erbij. Ook niet gelovige mensen trouwen vaak in een kerk. Vroeger werd dit altijd gedaan, waardoor trouwen in de kerk toch standaard is geworden en bij de cultuur hoort. Kerken zijn prachtig, vooral katholieke kerken, met alle mooie beelden en glas in lood ramen.KasteelAls je gaat trouwen in een kasteel komt er een echt sprookje uit! Je hebt veel mooie kastelen en gebouwen in Nederland in prachtige natuurgebieden. Hier kan je in alle rust trouwen, zonder dat het hele dorp of de stad toekijkt hoe je uit bijvoorbeeld een kerk wandeld.  StrandHou je van de zon en de zee? Dan is trouwen op het strand echt iets voor jou! Door middel van pallets, kan je bijvoorbeeld een plekje maken in het zand waar er getrouwd kan worden. Witte, stoelen en een mooi altaar met de mooiste stoelen. Zie je het al voor je? Je kan er zelfs voor kiezen om geen schoenen aan te doen, en lekker met je bloten voeten in het zand te staan. Met het geluid van de golven, het zonnetje op je gezicht en het knarsende zand onder je voeten, kan je dag niet meer stuk!BosTrouwen in het bos is een zeer magische ervaring. Je kan het zo leuk aankleden als je zelf wilt. De rust, de vogeltjes die fluiten en al het groen om je heen. Ook kan er in het bos hele mooie trouwfoto’s gemaakt worden. Dat is ook zeker iets goeds om rekening mee te houden! Een oldtimer trouwauto zou perfect dienen als trouwvervoer bij deze locatie.

Leave a Response