tips

Tijdens de zomer afkoelen in stijl: Eigen drinkwaren bedrukken

74views

De zomer is eindelijk hier in Nederland. Tijd om af te koelen! Misschien is het nog niet volop zomerweer, maar je kunt altijd op vakantie gaan om het zonnetje op te zoeken. Hoe blijf je koel tijdens die warme dagen? Je kunt natuurlijk een duik nemen in het zwembad of binnen blijven in een koele kamer. Maar vergeet niet hoe belangrijk een lekker koud drankje is. Het is gezond én verfrissend. In deze blog geef ik je de leukste tips om af te koelen in stijl door je eigen drinkwaren te bedrukken.

 1. Hydrateren met gepersonaliseerde drinkflessen

Een drinkfles bij de hand hebben is essentieel tijdens de warme zomerdagen. Wat is leuker dan een drinkfles die helemaal gepersonaliseerd is? Drinkflessen bedrukken is niet alleen praktisch, maar ook een geweldige manier om je persoonlijkheid te laten zien. Kies voor een minimalistisch ontwerp, een vrolijk patroon, of laat je naam erop zetten.

Waarom drinkflessen bedrukken?

 • Uniek design: Niemand anders heeft dezelfde fles als jij.
 • Duurzaam: Herbruikbare flessen verminderen plastic afval.
 • Motiverend: Een mooie fles zorgt ervoor dat je vaker drinkt.
 • Handig op werk: Niemand pakt jouw glas, of mok meer af.
 1. IJsblokjes met een twist

IJsblokjes houden je drankje koel, maar waarom zou je niet wat creativiteit toevoegen? Maak je drankjes leuker met ijsblokjes die niet alleen voor koelte zorgen, maar ook visueel en smaakvol zijn.

Tips voor creatieve ijsblokjes

 • Fruitig: Voeg stukjes fruit zoals aardbeien, citroen of munt toe. Dit geeft een leuke uitstraling en een subtiele smaak aan je drankje.
 • Kleurig: Gebruik sap of eetbare bloemen om kleurrijke ijsblokjes te maken die je drankje nog aantrekkelijker maken.
 1. Stijlvolle glazen en mokken

Naast gepersonaliseerde drinkflessen kun je ook kiezen voor bedrukte glazen en mokken. Of je nu geniet van een ijskoude ijsthee in de tuin of een koele smoothie aan het strand, drinkwaren bedrukken maken het allemaal net even leuker.

Voordelen van drinkwaren bedrukken

 • Perfect voor feesten: Personaliseer glazen voor een zomers feestje. Ze zijn leuke aandenkens voor je gasten.
 • Uitstraling: Een mooi glas of een leuke mok voegt echt iets toe aan je drinkervaring.
 1. Thermosflessen voor onderweg

Ben je veel onderweg deze zomer? Dan zijn thermosflessen een must. Deze flessen houden je drankjes urenlang koud. Perfect voor een dagje strand of een lange wandeling.

Waarom kiezen voor een thermosfles?

 • Temperatuurbehoud: Houdt je drankjes koel, zelfs tijdens de warmste dagen.
 • Gepersonaliseerd: Laat ook je thermosfles bedrukken met jouw favoriete design of quote.
 1. Maak je eigen ijsthee en smoothies

Zelfgemaakte drankjes zijn niet alleen lekkerder, maar vaak ook gezonder. Maak een grote kan ijsthee met vers fruit of blend een smoothie vol met zomerse vruchten. Bewaar ze in je gepersonaliseerde drinkwaren voor een verfrissend moment, waar je ook bent.

Recepten voor verfrissende zomerse drankjes

 • IJsthee: Zet sterke thee en voeg honing en citroen naar smaak toe. Laat afkoelen en serveer met ijsblokjes en schijfjes citroen.
 • Smoothies: Mix je favoriete vruchten zoals aardbeien, banaan en mango met een scheutje yoghurt of kokoswater voor een verfrissend drankje.

Helemaal ready voor de zomer, en dat in stijl!

De zomer is de perfecte tijd om te genieten van verfrissende drankjes. Met gepersonaliseerde drinkwaren doe je dat in stijl. Kies voor een unieke drinkfles, creatieve ijsblokjes, stijlvolle glazen, of een handige thermosfles. Maak deze zomer nog leuker en persoonlijker door je eigen drinkwaren te bedrukken!