lifestyle

Top 5 bedrukte relatiegeschenken voor buitenevenementen

69views

Ben je op zoek naar de perfecte relatiegeschenken voor een aanstaand buitenevenement? Of het nu gaat om een sportdag, festival of bedrijfspicknick, het kiezen van het juiste relatiegeschenk kan echt een verschil maken. 

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw geschenk zowel nuttig als memorabel is? Hieronder vind je een lijst met top 5 bedrukte relatiegeschenken die gegarandeerd indruk maken.

1. Bedrukte sportflessen of bidons

Waterflessen en bidons zijn onmisbaar op actieve dagen. 

Waarom zou je deze niet personaliseren met jouw bedrijfslogo of het thema van het evenement? Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook een uitstekende manier om jouw merk te promoten. 

2. Borduurde petten

Petten zijn een fantastische keuze voor buitenevenementen, vooral in de zomer. Ze bieden bescherming tegen de zon en zijn tegelijkertijd een stijlvol accessoire. Petten borduren of bedrukken met naam (zoals die van het evenement of je bedrijfslogo) kan na het erna nog lang gedragen worden, wat zorgt voor extra zichtbaarheid.

3. Bedrukte zonnekleppen 

Zonnekleppen zijn ideaal voor sportevenementen en zonnige dagen omdat ze lichter zijn dan petten. Ze bieden effectieve bescherming tegen de zon terwijl ze comfortabel blijven. Zonnekleppen bedrukken met sponsorlogo’s is een uitstekende manier om sponsoren tevreden te stellen en de merkbekendheid te vergroten.

Door zonnekleppen te bedrukken, zorg je voor zichtbaarheid van je sponsors bij een breed publiek. Dit kan leiden tot langdurige samenwerkingen en extra steun voor toekomstige evenementen.

4. Bedrukte katoen tassen

Een bedrukte katoenen tas is niet alleen een praktisch geschenk, maar ook milieuvriendelijk. Vul deze tassen met goodies zoals programma’s, snacks of andere relatiegeschenken. Een tas bedrukt met de details van het evenement wordt vaak lang na het evenement nog gebruikt, wat betekent dat jouw evenement ook buiten de dag zelf zichtbaar blijft. Hoe kun je deze tassen het beste vullen om jouw evenement memorabel te maken?

5. Bedrukte strandhanddoeken 

Zonnekleppen zijn handig bij sportevenementen en op zonnige dagen omdat ze lichter zijn dan petten en optimale ventilatie bieden. Zonnekleppen bedrukken met sponsorlogo’s biedt een uitstekende kans om sponsoren tevreden te stellen en tegelijkertijd de merkbekendheid te vergroten. Het strategisch bedrukken van zonnekleppen zorgt voor maximale zichtbaarheid en kan leiden tot langdurige samenwerkingen met sponsors.

Enkele tips voor het kiezen van relatiegeschenken

  • Kwaliteit boven kwantiteit: Kies voor producten van hoge kwaliteit die lang mee gaan, zo blijft je merk langer in de kijker.
  • Functionaliteit: Kies geschenken die nuttig zijn voor het type evenement. Een sportfles is bijvoorbeeld perfect voor sportieve evenementen.
  • Visibiliteit: Zorg ervoor dat jouw logo of evenementnaam duidelijk en leesbaar is.
  • Milieuvriendelijke opties: Overweeg milieuvriendelijke producten zoals herbruikbare tassen of bidons, die goed zijn voor zowel je merk als de planeet.

Het kiezen van het juiste relatiegeschenk voor jouw buitenevenement kan helpen om een blijvende indruk achter te laten. 

Welke van deze geschenken zou perfect zijn voor jouw volgende evenement? 

Remember, een goed gekozen geschenk versterkt niet alleen de band met deelnemers, maar promoot ook jouw merk op een positieve manier.