modetips

De opmars van het herenondergoed!

De opmars van het herenondergoed!
669views

In het verleden besteedden mannen niet veel aandacht aan het ondergoed. Het moest vooral functioneel zijn en niet te snel slijten. Gelukkig is dat tegenwoordig wel anders! Nadat vraag en aanbod van herenondergoed in Amerika fors is gestegen, lijkt deze trend ook naar ons land te zijn overgewaaid. En logisch ook, want goed zittend en mooi ondergoed levert meer draagcomfort op!

Waar moet je op letten bij het kopen van je ondergoed?

    Kies voor textielsoorten die niet kriebelen of irriteren. Goede voorbeeld hiervan zijn katoen en bamboe. Probeer synthetische stoffen en wol te vermijden.

Kies de juiste pasvorm. Ondergoed draagt beter als het in de juiste maat gekocht wordt. Te strak ondergoed is niet comfortabel, maar te los ondergoed kan, vooral met het sporten, ongemakkelijk zijn.

    Schaf meerdere soorten ondergoed aan. Niet alle soorten ondergoed zijn geschikt voor alle activiteiten. Zoals hierboven al genoemd, kun je als sporter beter wat strakker ondergoed dragen. En draag je kleding waarbij het bovenste gedeelte van je ondergoed zichtbaar is, Investeer dan in leuke designs en een goede pasvorm. Wanneer je veel transpireert, kun je het beste investeren in vochtopnemende en luchtdoorlatende textielsoorten.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/sloggi-heren-ondergoed

    Koop kwaliteit. Lubberend ondergoed staat vreselijk armoedig. En je vriendin zal er ook niet heel vrolijk van worden! Koop daarom ondergoed van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor betaal je eerst wel meer, maar dit ondergoed behoudt de pasvorm en gaat jarenlang mee! Ook een uitermate relevant idee in tijden van consuminderen. Dus doe het ook voor het milieu zou ik zeggen.

 Wordt merkvast. Als je het perfecte ondergoed hebt gevonden, dat aan al je voorwaarden voldoet, waarom zou je dan moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Sla een lading in van jouw favoriete ondergoed en bestel eenvoudig online je nieuwe exemplaren. Dit bespaart je mentale energie en tijd, want ieder merk heeft net weer  een andere fit, eentje die je wellicht niet bevalt.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/ten-cate-ondergoed

Het mag voor zich spreken, maar we vermelden het toch nog even kort: draag nooit ondergoed met vlekken, was je ondergoed elke dag en gooi ondergoed met gaten meteen weg. Als je goed voor de dag wilt komen, is onderkleding zeker net zo belangrijk als bovenkleding!

Leave a Response