modetipsvrouwen

Met deze zomerjurk steel jij de show

Met deze zomerjurk steel jij de show
688views

Het wordt weer zomer en de zomerjurken mogen weer uit de kast. Zijn jij en jouw kledingkast er klaar voor? Hier lees je welke zomerjurken jij dit seizoen echt in huis moet hebben.

Lange jurken

Weer of geen weer: met lange jurken kun je altijd uit de voeten. En het fijne is, ook deze zomer mogen ze weer. Deze zwierige jurk kun je werkelijk voor alle gelegenheden uit de kast trekken. Je bent er chique mee op een bruiloft, maar met een paar stoere boots kun je er ook gerust mee naar een festival. Ga voor jouw unieke maxi stijl, en shop deze duizendpoot bij Studio Anneloos.

Tie-dye

Hoor je dat nu goed? Jazeker, tie-dye is weer helemaal terug. Deze trend, die in de jaren ’60 ontstond en een return maakte in de jaren ’90, staat deze zomer opnieuw in de spotlights. Logisch ook wel, want door de felle kleurencombi is zo’n jurk een echte eyecatcher. Ook bij Studio Anneloos zijn ze aan deze trend niet voorbij gegaan. Zoek dus snel naar jouw unieke tie-dye zomerlook!

Gehaakt

Ouderwets en tuttig? De zomerjurken van dit seizoen geven een moderne draai aan de gehaakte look. Geef iedereen deze zomer het nakijken met jouw uniek gehaakte Geisha jurk. En het leuke is, ook met franje mag je je dit seizoen weer helemaal uitleven. Geen haken en ogen aan deze trend dus!

Kleuren

Heb je je ideale jurk al op het oog maar twijfel je over de kleur? Met een beige of nude kleur zit je dit jaar helemaal goed. Daarbij kun je bij de lange jurken voor een stoere print gaan en natuurlijk is ook de dierenprint nooit een verkeerde keuze. Ben je er nog niet uit? Doe bij geisha jurk inspiratie op voor de mooiste prints en kleuren.

Je leest het al. Het wordt een zomer van weleer, met gehaakte jurken, tie-dye en franje! Haal samen met die jurken dus ook maar je meest nostalgische gevoelens uit de kast. We gaan een throwback zomer tegemoet!

Bron: Zwijnenburgmode.nl

7 Comments

Leave a Response