modetipsvrouwen

Originele cadeautips voor je beste vriendin

Originele cadeautips voor je beste vriendin
804views

Het bedenken van een goed cadeau kan knap lastig zijn. Het is al ontzettend lastig om ieder jaar iets voor je eigen verjaardag te bedenken. Laat staan voor iemand anders. Bovendien lijkt het ieder jaar wel lastiger te worden. Zeker wanneer je de lat voor jezelf al enorm hoog hebt gelegd door ieder jaar met een uniek cadeau te komen. Wat moet je dit jaar nu weer geven aan jouw beste vriendin? Hoe laat je zien wat ze voor je betekent? Geen paniek. Hulp is nabij!

Cadeautjes voor je allerbeste vriendin kopen klinkt misschien eenvoudig. Jij kent haar immers het beste. Dan moet het toch niet al te lastig zijn om een goed cadeau te bedenken. Als je dit denkt, zal je al snel merken dat dit toch moeilijker is dan je had gedacht. Originele cadeaus zijn tegenwoordig niet meer zo makkelijk te verzinnen. Daarom geven we in dit artikel enkele leuke en originele cadeautips om aan jouw vriendin te geven. Van sleutelhangers met naam tot persoonlijke sieraden. Inspiratie in overvloed!

Spa-dagje thuis

Voor de vriendin die altijd ontzettend druk is en enkel aan anderen denkt: trakteer haar op een spa-dagje thuis! Vul een mooie maand met allemaal verwenproducten. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke badjas, badslippers en verzorgingsproducten. Je kunt er ook nog voor kiezen om haar een extra persoonlijk cadeautje te geven. Geef een prachtige armband met naam bijvoorbeeld een mooi plekje in de mand om haar geheel te verrassen.

Zo kan ze haar eigen spa-dagje thuis organiseren op een moment dat dit haar echt uitkomt. Ben je bang dat ze dit alsnog niet doet? Organiseer dan een spa-dagje voor jullie samen. Prik gelijk een datum en ga aan de slag met alle producten in de mand. Dankzij die verwenmand genieten jullie dus niet alleen van welverdiende rust, maar ook nog eens van extra quality time met elkaar.

Voor de modebewuste vriendin

Ben je op zoek naar een cadeau voor de meest modebewuste vriendin? Dan heb je geluk, want er zijn genoeg manieren om haar te verrassen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een shopdagje met een personal shopper? Deze kan in je inhuren en zal jullie helpen om een geheel nieuwe look te creëren. Zij zal jullie ideeën geven waar je zelf nooit over nagedacht hebt. Perfect voor iedere fashionista dus!

Ook sieraden doen het voor de modebewuste vriendin altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor een ketting met naam van iemand die haar dierbaar is. Of geef haar een vriendschapsarmband cadeau om jullie vriendschap echt vast te leggen.

Let bij het kopen van sieraden voor je beste vriendin wel altijd extra op de materiaalkeuze. De meeste mensen hebben de voorkeur voor goud of zilver. Sommige vrouwen zijn zelfs allergisch voor een bepaald soort. Als beste vriendin weet jij waarschijnlijk maar al te goed waar haar voorkeur naar uit gaat. Heb je geen idee omdat ze zelf weinig sieraden draagt? Probeer dan eens met een smoesje verschillende soorten sieraden te laten zien, zo weet je zeker wat haar voorkeur heeft.

DIY!

Heb je weinig budget en wil je haar toch verrassen met iets leuks? Maak dan zelf iets. Online vind je talloze leuke DIY’s waarmee je haar enorm kunt verrassen. Bovendien hoeft het maar weinig te kosten. Denk bijvoorbeeld aan een memory doosje, waarin je allerlei leuke spulletjes passend bij jullie vriendschap opbergt. Ben je niet zo creatief? Dan kan je er ook nog voor kiezen om een gave sleutelhanger met foto van Shoppe.nl te laten maken. Kies voor de leukste foto van jullie samen. Succes gegarandeerd!

3 Comments

 1. Wow, wonderful blog format! How long have you ever been running a blog for?
  you make blogging look easy. The full glance of your site
  is excellent, let alone the content! You can see similar here sklep online

 2. Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with
  Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good success. If you know of any please share.
  Thanks! You can read similar article here: Hitman.agency

 3. Wow, incredible blog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?
  you made running a blog look easy. The total glance
  of your site is wonderful, as smartly as the content material!
  You can see similar here sklep internetowy

Leave a Response