tips

5x kledingitems die niet mogen ontbreken in jouw kledingkast

Studio Anneloes
586views

Ken je dat gevoel? Uren voor je kledingkast staan staren en nog steeds niet weten wat je moet aantrekken? Nou, ik wel! Ik heb soms zo’n moeite om een leuke outfit uit te zoeken.. En dan wil ik ook nog een beetje met de nieuwste fashion trends meedoen. Lastig! Daarom ben ik op het idee gekomen om een lijst samen te stellen met kledingitems die niet mogen ontbreken in jouw kledingkast, zodat je ook op jouw wispelturige dagen binnen no-time de perfecte outfit uit je kast kunt trekken. Ben je er klaar voor? Komt ‘ie. 

Basics 

Goede basics zijn items die op nummer 1 staan als het gaat om kleding die niet in jouw kledingkast mogen ontbreken. Sterker nog, basics zou voor 70% deel van jouw totale garderobe moeten uitmaken. Het uitzoeken van basics is alleen nog niet altijd zo makkelijk. Gelukkig zijn er een aantal merken waar je hele goede basics zou kunnen scoren. Zo ook bij het modemerk Studio Anneloes. Zij verkopen de perfecte basics die ideaal zijn om te combineren. De kleding van dit merk is van een super goede kwaliteit en bovendien zit de kleding heel erg comfortabel. Zeker een must have voor in jouw kledingkast! 

Spijkerbroeken 

Spijkerbroeken, ook zo’n kledingstuk dat ideaal is om te hebben! Zelf heb ik er denk ik wel een stuk of 7. Spijkerbroeken zitten nou eenmaal lekker. Althans, de meeste dan. En bovendien kun je met spijkerbroeken heel snel een chille outfit maken. Gewoon met een basic erop (ja, daar heb je hem weer), of een leuke blouse. Je kunt met een spijkerbroek alle kanten op en daarom staat deze dan ook op nummer 2 in het lijstje. 

T-shirts 

Op nummer 3 heb ik t-shirts gezet, omdat je deze makkelijk even uit je kast haalt, spijkerbroek eronder, een paar leuke sneakers en je bent klaar om te gaan. Zelf ben ik niet zo’n fan van shirts met een opdruk, maar dat is natuurlijk maar net wat je zelf leuk vindt. Persoonlijk hou ik van die shirts die een stevige kwaliteit hebben en een leuk klein opvallend detail. Verder geen poespas. Soms heb je ook wel eens van die shirts die een mindere kwaliteit hebben en dat merk ik dan meteen. Na een paar keer wassen is de kleur faal geworden en gaat het shirt rafelen. Dan geef ik liever wat meer geld uit voor een shirt van goede kwaliteit. 

Oversized shirts 

En op nummer 4 heb ik de oversized shirts gezet, omdat dit helemaal een trend is en eerlijk is eerlijk.. Ik hou er wel van! Je kunt oversized shirts op meerdere manieren dragen. Door bijvoorbeeld gewoon over je broek te laten hangen (vind ik zelf dan weer niet zo heel leuk, maar dat komt ook doordat ik

niet zo heel lang ben en ik dan nog kleiner lijk). Maar een oversized shirt kun je ook opknopen zodat je nog een klein stukje buik ziet. Of je kunt hem nonchalant in je broek stoppen. 

Flared pants 

Tot slot, op nummer 5, de flared pants. Ze zijn niet weg te denken uit het huidige modebeeld en ik moet zeggen, flared pants zijn echt top! Ik ben dus niet zo heel groot, maar met flared pants lijken mijn benen een stuk langer! Bovendien slankt het mooi af. Ik ben echt fan en zou niet meer zonder willen. 

Succes! 

Dit was mijn top 5 van kledingitems waarvan ik denk dat deze niet mogen ontbreken in jouw kledingkast. Heb jij nog een favorietje dat er niet tussen staat? Let me know! Ben benieuwd.

Leave a Response