modetipsvrouwen

De perfecte Xirena outfit voor jouw stralende look

perfecte Xirena outfit
645views

Je make up zit flawless, je haar danst zodra je loopt en je hebt je mooiste sieraden erbij gepakt. Dan wil je natuurlijk de perfecte outfit om jouw look compleet te maken. Want hoe mooi je make up en haar ook zit, met een slonzige outfit win je geen punten. Gelukkig voor jou liggen de nieuwe najaarscollecties al in de winkel. En eerlijk: de collectie van Xirena moet je goed in de gaten houden! 

De collectie van Xirena

Xirena is zo’n merk waar je terecht kunt voor de beste basics. En het fijne is ook nog eens dat deze basics zo divers zijn, dat je er echt je persoonlijke touch aan kunt geven. Denk daarbij aan een blauw overhemd dat zowel casual als chique gedragen kan worden. OF wat dacht je van een mooie jurk met hoge taille en uitlopende rok?! Leuk met een sneaker, een laarsje of een mooie pump. Zo kun je dus voor elke gelegenheid een mooie Xirena outfit samenstellen. 

De collectie bevat echte klassiekers in mooie, tijdloze kleuren. Een marineblauwe blouse staat perfect bij jouw glowy make up en klassieke rode lipstick. En de taupe kleurige blouse in hun collectie is perfect op momenten dat je je graag uitslooft met een smokey eye en een mooie winged eyeliner. 

Andere merken die je ook in de gaten moet houden

Naast Xirena zijn er nog een aantal mooie merken waar je echt rekening mee moet houden dit najaar. Marc Cain damesmode is toch wel de top van de top als het gaat om exclusieve kleding. Daarnaast zijn de collecties van Maison Scotch, Aaiko, Sissel Edelbo en Studio Anneloes ook echt een lust voor het oog. Ook deze collecties zijn lekker divers en kun je dus echt naar eigen hand samenstellen. Een mooie Aaiko top, een goede Maison Scotch broek en een leuke sneaker of een stijlvolle sandalette om de look mee compleet te maken. En uiteraard een mooie See by Chloé tas om je lipstick en poeder in te doen, zodat je je look gedurende de dag bij kunt werken. Go rock your look, girl! 

Leave a Response