vrouwen

Top 5 meest populairste plastische chirurgie behandelingen

683views

Het laten uitvoeren van een cosmetische behandeling wordt steeds minder een taboe. Dit komt mede doordat deze industrie een positiever imago heeft gekregen. Vrouwen en mannen die voor plastische chirurgie kiezen behouden tegenwoordig een natuurlijke look. De top 5 populairste plastische chirurgie behandelingen hebben we hieronder op een rijtje gezet.

1. Ooglidcorrectie

Worden je oogleden wat slapper? Dan kan dit voor vervelende klachten zorgen. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, verslechterd zicht en een vermoeide uitstraling. Het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie kan de oplossing zijn. Voor een ervaren plastisch chirurg is een ooglidcorrectie een relatief eenvoudige ingreep. Bij Betan Clinics hebben ze jarenlange ervaring op het gebied van ooglidcorrecties. Deze kliniek staat dan ook bekend als specialist in deze behandeling.

2. Lippen opvullen

Er zijn ontzettend veel vrouwen die graag vollere lippen willen hebben voor een aantrekkelijke en jonge uitstraling. Volle lippen is absoluut een trend op beauty gebied. Er zijn dan ook ontzettend veel vrouwen die voor deze behandeling kiezen. Lippen opvullen is vooral populair bij vrouwen die van zichzelf kleine lippen hebben en daar last van hebben. Ook bij vrouwen waarbij hun lippen kleiner geworden zijn door veroudering is deze cosmetische behandeling erg populair.

3. Anti-rimpels

Het verminderen van rimpels is een van de bekendste cosmetische ingrepen. Een anti-rimpelbehandeling met Botox kan de welbekende fronsrimpel tussen de wenkbrauwen erg goed behandelen. Ook het opvullen van andere rimpeltjes in de plooien van je gezicht is mogelijk bij deze behandeling. Let er wel op dat botox en fillers altijd van tijdelijke aard zijn, waardoor het nodig is om de behandeling te herhalen.

4. Borstvergroting

Een borstvergrotende ingreep wordt door veel vrouwen overwogen. Voor vrouwen die nooit tevreden zijn geweest met de maat van hun borsten en vrouwen die bijvoorbeeld na de zwangerschap slappere borsten hebben gekregen biedt een borstvergroting uitkomst.

5. Hals-facelift

Bij deze uitgebreide cosmetische behandeling worden de plooien en rimpels van de gezichtshuid en eventueel de hals strak getrokken. Een hals-facelift zorgt voor strakkere contouren in je gezicht voor een frissere en jongere uitstraling.

7 Comments

Leave a Response