algemeen

De trend van deze herfst: parelkettingen

parelkettingen
1.12Kviews

Wie kent ze niet de prachtige parelkettingen die de bruid om de fijnste dag van haar leven draagt. Vaak worden parelkettingen gebruik tijdens bruiloften en feesten, maar parelkettingen kunnen ook uitermate geschikt zijn om te gebruiken tijdens een afspraak met je partner of met een date. Parelkettingen zijn nog altijd populair en winnen de laatste tijd steeds meer aan bekendheid.

Verschillende soorten parelkettingen

Er zijn verschillende soorten parelkettingen. Hoewel parelkettingen al decennia lang meegaan zit hier zeker wel ontwikkeling in. Vaak wordt gedacht dat een parelketting rond dient te zijn, dit is zeker niet altijd het geval. Een parelketting kan ook hartjes of als ovaal worden gemaakt. Verder zijn er verschillende uitvoeringen in materiaal en kleur. Sommige met een opvallende look en andere wat meer subtiel. Zilverkleurige parelkettingen hebben bijvoorbeeld wel tot meer dan tientallen parels. Gouden parelkettingen hebben daarentegen juist weer slechts één parel. Hierdoor heeft de parel een klassiekere look. Ook kan er verschil in zitten in het aantal karaat goud dat voor de ketting wordt gebruikt.

Voor deze periode van het jaar kun je kiezen voor de nieuwe varianten van de parelketting. Kettingen met een eigenzinnige vorm (dus niet de ronde uitvoering die vroeger veel werd gedragen) zijn immens populair en voor deze herfst de juiste keuze om je outfit complementair te maken. Naast parelkettingen kan het ook leuk zijn om deze te combineren met parelarmbanden of parelringen. Wat daarin wel belangrijk is, is dat je dit subtiel houdt en niet teveel parels gebruikt. Een parelketting is een mooie aanvulling op je volledige sieraden set.

Gouden parelketting

Je zult wellicht direct denken dat gouden parelkettingen direct duur zijn, dat is zeker niet het geval. Al is duur natuurlijk een relatief begrip, zijn er hele mooie gouden parelkettingen te vinden vanaf €100,-.  Gouden parelkettingen zijn chique en maken je outfit compleet. Ook voor deze herfst zijn er weer nieuwe trends rondom beauty te vinden en de gouden parelketting is daar één van. Door de verschillende uitvoeringen kunnen parelkettingen voor iedereen interessant zijn. Bij de ene outfit past een subtiele ketting wellicht beter dan wanneer je kiest voor een opvallende parelketting. Ook per gelegenheid zal het verschillen welke ketting je het beste kunt gebruiken. Met de gouden parelketting maak je een onvergetelijke indruk.

Leave a Response