tips

Wat zijn de voordelen van gellak nagellak?

nagellak
762views

Gellak nagellak, oftewel Gellak, biedt jouw nagels ontzettend veel voordelen. Niet alleen ziet de nagellak er kleurrijk en verzorgd uit op jouw nagels, ook kun je gellak nagellak eenvoudig thuis aanbrengen. Dat maakt gellak nog aantrekkelijker! Wij vertellen je graag meer hierover! 

Blijft lang mooi

Gellak op jouw nagels blijft tot wel drie weken lang mooi. De gellak breng je eenvoudig aan met een gellak in een kleur naar keuze. De gellak houd je hierna onder een gellak lamp, zodat het mooi kan opdrogen. In tegenstelling tot gewone nagellak kun je met gellak nagellak dus vele malen langer genieten van prachtige, verzorgde nagels!

Versterkt de nagels

Gellak op je nagels zorgt ervoor dat jouw nagels langer groeien, aangezien de nagellak als het ware als beschermlaag functioneert. De nagellak maakt het moeilijker voor jouw nagels om te breken en zo krijgen jouw nagels de kans om te groeien. 

Veel kleuren beschikbaar

Gellak is in vele kleuren beschikbaar, waardoor er altijd een kleur die bij jou past te vinden is. Je kunt natuurlijk ook diverse kleuren combineren om een speels effect te creëren. Dit laat jouw nagels nog meer opvallen! Wist je dat er ieder seizoen weer nieuwe, bijpassende kleuren Gellak te vinden zijn? 

Makkelijk te verwijderen

Ben je na twee tot drie weken uitgekeken op de kleur? Dan kun je de gellak eenvoudig weer verwijderen. Dit doe je door een gellak remover te gebruiken. Binnen tien minuten zijn jouw nagels weer vrij van nagellak. 

Al deze voordelen maken de keuze natuurlijk makkelijk. Er is echter één nadeel: de aanschaf van de producten om de gellak aan te brengen zijn iets duurder dan normale nagellak. Wel kun je met de gellak lamp, gellak remover en de gellak nagellak ontzettend lang doen. Zie het als een investering!

Leave a Response