tips

Wat zijn de voordelen van gellak nagellak?

nagellak
859views

Gellak nagellak, oftewel Gellak, biedt jouw nagels ontzettend veel voordelen. Niet alleen ziet de nagellak er kleurrijk en verzorgd uit op jouw nagels, ook kun je gellak nagellak eenvoudig thuis aanbrengen. Dat maakt gellak nog aantrekkelijker! Wij vertellen je graag meer hierover! 

Blijft lang mooi

Gellak op jouw nagels blijft tot wel drie weken lang mooi. De gellak breng je eenvoudig aan met een gellak in een kleur naar keuze. De gellak houd je hierna onder een gellak lamp, zodat het mooi kan opdrogen. In tegenstelling tot gewone nagellak kun je met gellak nagellak dus vele malen langer genieten van prachtige, verzorgde nagels!

Versterkt de nagels

Gellak op je nagels zorgt ervoor dat jouw nagels langer groeien, aangezien de nagellak als het ware als beschermlaag functioneert. De nagellak maakt het moeilijker voor jouw nagels om te breken en zo krijgen jouw nagels de kans om te groeien. 

Veel kleuren beschikbaar

Gellak is in vele kleuren beschikbaar, waardoor er altijd een kleur die bij jou past te vinden is. Je kunt natuurlijk ook diverse kleuren combineren om een speels effect te creëren. Dit laat jouw nagels nog meer opvallen! Wist je dat er ieder seizoen weer nieuwe, bijpassende kleuren Gellak te vinden zijn? 

Makkelijk te verwijderen

Ben je na twee tot drie weken uitgekeken op de kleur? Dan kun je de gellak eenvoudig weer verwijderen. Dit doe je door een gellak remover te gebruiken. Binnen tien minuten zijn jouw nagels weer vrij van nagellak. 

Al deze voordelen maken de keuze natuurlijk makkelijk. Er is echter één nadeel: de aanschaf van de producten om de gellak aan te brengen zijn iets duurder dan normale nagellak. Wel kun je met de gellak lamp, gellak remover en de gellak nagellak ontzettend lang doen. Zie het als een investering!

8 Comments

 1. Wow, incredible weblog format! How long have you ever been running
  a blog for? you made running a blog glance easy.
  The total glance of your web site is magnificent, as neatly as the content!
  You can see similar here sklep online

 2. When I initially left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox
  and from now on every time a comment is added I receive
  4 emails with the same comment. Is there a way you are able to
  remove me from that service? Many thanks!
  I saw similar here: Sklep internetowy

 3. Hello! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank
  for some targeted keywords but I’m not seeing very
  good gains. If you know of any please share. Cheers!
  You can read similar text here: Ecommerce

 4. Hi! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good success. If you know of any please share.
  Thanks! You can read similar blog here: List of Backlinks

 5. Wow, marvelous weblog structure! How long have you been blogging for?
  you make running a blog look easy. The total glance of your web site is excellent, let alone the
  content material! You can see similar here ecommerce

Leave a Response