tips

Je haar altijd in model met Pomade

haar
496views

Het aanbrengen van een haarproduct is een van die dingen wat relatief eenvoudig is. Misschien heb je nooit echt geleerd hoe je het moet doen, omdat er niet veel te leren valt, of zo lijkt maar zo misschien! Nu er is een goede manier om pomade aan te brengen in je haar. 

Wat is Pomade? 

The Alpha Men Pomade is een zacht, gelachtig of wasachtig haarproduct dat, afhankelijk van de formule, die doorgaans verschillende stijlen en glans wordt verkocht. Pomade staat voor hoogwaardige haarproducten die een hoge vastigheid en hoogglans belooft, of zelfs een matte glans. Je kunt het aanbrengen op handdoek droog haar of volledig gedroogd haar voor verschillende resultaten. 

Ga ervan uit dat The Alpha Men Pomade altijd moet worden aangebracht op licht vochtig haar en op haar dat lang genoeg is om met een kam op zijn plaats te houden. 

The Alpha Men Pomade aanbrengen in een paar stappen

  • Kies je glansvolume 

Een paar jaar lang leek de hele wereld schijn-afkerig. Dit was een scherpe wending ten opzichte van de tientallen jaren daarvoor, want het goed was om er glad en gepolijst uit te zien. Alle Pomadeproducten hebben hun uitgebreide glansvolume en houdbaarheid en styling op het etiket aangegeven. 

  • Droog je haar met een handdoek en laat het een beetje nat zijn. Pomade wordt geactiveerd door water, waardoor het zich onderscheidt van producten voor droog gebruik, je hebt altijd een beetje vocht nodig als je Pomade aanbrengt. 
  • Doe een kleine hoeveelheid in je handen. Als je haar lang genoeg is om in de eerste plaats met een kam te stijlen, begin dan met een hoeveelheid ter grootte van een pink-vingernagel. Verwarm dit product in je vingertoppen door met 2 vingers in tegengestelde cirkelvormige bewegingen tegen elkaar te wrijven. 
  • Masseer met Pomade eerst de wortels van je haar. Aan de basis van de haarhaarwortel neem je de controle over je kapsel, want daar heb je invloed op de richting en naar welke kant je je haar wil stylen. 
  • Kam het haar. Nu kun je al het product volledig door je haar verdelen. Het meeste blijft nog steeds aan de basis van de haarwortel, je kamt de overtollige Pomade geheel door je haren om je hele look onder controle te hebben en ervoor te zorgen dat je glans en grip hebt.

De laatste stap is het door de lucht te laten drogen of föhnen Ten slotte moet je beslissen of je het kapsel al dan niet wilt vastzetten door het te föhnen. Een haardroger verlengt ook de levensduur van het kapsel.

Leave a Response