tips

Wat doet wimperserum voor je wimpers?

wimpers
513views

Wil jij graag mooie en gezonde wimpers? Dan is wimperserum wellicht een mooie aanvulling op jouw beauty-routine. Het wimperserum van Revitalash geeft veel positieve effecten. Daarnaast is dit wimperserum ook nog eens, in tegenstelling tot andere wimperserums, veilig te gebruiken. Een goed wimperserum zorgt ervoor dat jouw wimpers voller worden, langer worden en sterker worden doordat de wimpercyclus wordt verlengd. Dit betekent dat er minder wimpers zullen uitvallen. Jouw wimpers zullen er voller uitzien en jouw ogen zullen meer opvallen zonder dat jij mascara of nepwimpers hoeft te gebruiken. Maar wat maakt een wimperserum precies veilig? En hoe breng je een wimperserum correct aan?

Een veilig wimperserum

Op de beauty-markt zijn er veel verschillende wimperserums te koop. Echter, niet elk wimperserum is veilig om te gebruiken. Veel wimperserums bevatten bimatoprost als ingrediënt. Deze stof zorgt ervoor dat de wimpers er langer en voller uit gaan zien, maar dit ingrediënt zorgt er ook voor dat er gevaarlijke pigmentatie in de iris of op de oogleden kan ontstaan. Het toevoegen van bimatoprost aan wimperserums is verboden maar veel producenten doen dit nog. Daarom is het belangrijk om een wimperserum te gebruiken dat dit ingrediënt niet bevat. Het wimperserum van Revitalash is veilig in gebruik, werkt goed en bevat geen bimatoprost. Dit wimperserum is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts. Daarnaast kan dit wimperserum ook veilig gebruikt worden in combinatie met wimperextensions. 

Hoe breng ik een wimperserum correct aan?

Een wimperserum aanbrengen is erg gemakkelijk. Voordat jij het wimperserum gaat gebruiken is het uiteraard belangrijk om de gebruiksaanwijzing door te lezen. Voordat jij het wimperserum van Revitalash aan gaat brengen is het belangrijk dat jouw oogleden en wimpers schoon en droog zijn. Alle oogmake-up dient verwijderd te zijn. Met behulp van een kwastje kun jij een kleine hoeveelheid Revitalash wimperserum aanbrengen op de wimpers. Het is belangrijk dat jij zorgvuldig te werk gaat zodat er geen wimperserum in je oog loopt. Na het aanbrengen van het serum is het belangrijk om even te wachten. Een goed wimperserum zoals dat van Revitalash heeft namelijk enige tijd nodig om in te trekken. Nadat het serum ingetrokken is kun jij verder gaan met jouw normale skincare of make-up routine. De Revitalash wimperserum kan gebruikt worden in combinatie met andere producten uit de Revitalash collectie voor een optimaal resultaat. Denk bijvoorbeeld aan Revitalash Advanced Eyelash Conditioner, Revitalash mascara of Revitalash Defining Eyeliner Raven. 

10 Comments

 1. Wow, fantastic blog layout! How long have you ever been blogging
  for? you make running a blog glance easy. The total look of your site is great, as neatly as the content!
  You can see similar here sklep online

 2. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good results. If you know of
  any please share. Cheers! You can read similar art here: Najlepszy sklep

 3. Howdy! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not
  seeing very good gains. If you know of any please share.
  Many thanks! I saw similar text here: GSA Verified List

Leave a Response