vrouwen

Zwangerschapsbeeldje bestelproces

Zwangerschapsbeeldje bestelproces
4.09Kviews

Je hebt besloten dat je graag een zwangerschapsbeeldje wil laten maken. Op de website van Gravida kun je direct een afspraak maken via het online afsprakenformulier. Tijdens het maken van de afspraak kun je kiezen voor twee locaties, namelijk Hoofddorp en Zwolle. Woon je in Brabant? Dan heb je geluk. In dat geval is het namelijk ook mogelijk om de scan bij jou thuis uit te voeren.

De scanafspraak

Voor je scanafspraak is het handig om alvast voor jezelf te bedenken of je naakt gescand zou willen worden, of dat je liever je onderkleding aanhoudt. Ook is het aan te raden om een badjas mee te nemen zodat je het tussen het scannen door niet koud krijgt. De scanafspraak is een hele beleving op zich. We gaan eerst met je om tafel om jouw voorkeuren te bespreken met betrekking tot de pose die je voor je beeldje wil gebruiken.

Wanneer het tijd is voor de scan kun je je, afhankelijk van je keuze, uit -of omkleden. De scan wordt gemaakt door middel van een handscanner die in 16 frames per seconde een stuk of 2000 foto’s van je maakt. De foto’s zijn allemaal uit een ietwat andere hoek genomen, zodat ze op de computer kunnen worden samengevoegd tot ene 3D model van jouw lichaam. Je zou het niet zeggen, maar dit proces duurt twee minuten.

Als de scan eenmaal gemaakt is gaan jij en de medewerker van Gravida samen achter de computer zitten om de scan nog eens grondig na te lopen. Eventuele kreukels van kleding en andere oneffenheden kunnen dan direct worden weggewerkt. Als je het prettiger vindt als je tepels wat milder worden gemaakt, of dat eventuele putjes in je benen worden gladgestreken is dat ook mogelijk.

Nabewerking

Ondertussen krijg je voldoende de tijd om door de catalogus te bladeren voor voorbeelden van de verschillende materialen en formaten waar je uit kunt kiezen. Er zijn ook verschillende fysieke voorbeelden van zwangerschapsbeeldjes aanwezig in de studio die je kunt bewonderen. Wanneer al jouw wensen met betrekking tot jouw zwangerschapsbeeldje bekend zijn bij Gravida, is het een kwestie van wachten op het beeldje. Bij Gravida gaan ze nu voor je aan de slag. Het beeldje wordt uitgeprint en nabewerkt. De tijd die dit kost is afhankelijk van de materiaal -en afwerkingskeuzes die je gemaakt hebt. In de meeste gevallen heb je binnen acht tot tien weken je beeldje binnen.

968 Comments

  1. best india pharmacy [url=http://indianpharm.store/#]cheapest online pharmacy india[/url] reputable indian pharmacies indianpharm.store

  2. canadian pharmacy 24 com [url=http://canadianpharm.store/#]Best Canadian online pharmacy[/url] my canadian pharmacy canadianpharm.store

  3. canada pharmacy reviews [url=https://canadianpharm.store/#]Canadian Pharmacy[/url] prescription drugs canada buy online canadianpharm.store

  4. pills for ed [url=http://edpill.cheap/#]cheap erectile dysfunction pills[/url] medication for ed dysfunction

  5. canada ed drugs [url=https://canadianpharmlk.com/#]Best Canadian online pharmacy[/url] canadian pharmacy world canadianpharm.store

  6. mexican pharmacy [url=http://mexicanpharmacy.shop/#]mexico pharmacy[/url] mexican drugstore online

Leave a Response