tips

Een eigen beautyblog beginnen: waar moet je op letten?

beauty
487views

Wanneer je een beautyblog wilt opzetten, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Een blog maken kan nog best moeilijk zijn, maar gelukkig wordt het steeds makkelijker om een website te maken door tools die aangeboden worden door verschillende bedrijven. Het enige wat je dan vaak moet doen is het registeren van een domeinnaam, het kiezen van een webhosting en VPS-hosting. Voordat je begint met het maken van een beautyblog is het handig om inspiratie op te doen door andere websites te bekijken. Bedenk van tevoren wat het doel is van de website en welke lay-out je wilt gebruiken.

Ga voor je passie

Als je een beautyblog wilt gaan beginnen is het van belang dat beauty een onderwerp is waar je graag voor schrijft en veel over weet. Hoe leuk is het als je van je passie je werkt kunt maken? Het kan echter even duren voordat jouw beautyblog live staat. Je zult eerst een domeinnaam moeten registreren en een hostingpakket moeten afsluiten. 

Het formuleren en registreren van een domeinnaam en het afsluiten van een hostingpakket

Voordat jouw beautyblog live komt zul je dus eerst nog wat dingen moeten regelen. Heb je al gedacht over de naam van jouw beautyblog? Zorg ervoor dat deze matched met jouw domeinnaam om goed gevonden te worden door lezers. Kies ook voor een extensie die bij je website past en die betrouwbaarheid uitstraalt zoals .nl of .com. Een domeinnaam kun je vaak regelen bij een partij die ook de hosting voor jouw beautyblog uitvoert. Zo heb je gemakkelijk alle dingen geregeld bij één partij en weet je altijd waar je moet zijn als je vragen hebt!

Succes met het oprichten van jouw eigen beautyblog en wellicht kun je er na een tijdje er wel je huidige baan voor opzeggen! Zorg ervoor dat er ruimte is voor advertenties van derden: dit in combinatie met goede content en bezoekers is ideaal om geld te verdienen met wat je leuk vindt.

1 Comment

Leave a Response