make-up

Welke salon biedt de beste wimperextensions aan in Eindhoven

Welke salon biedt de beste wimperextensions aan in Eindhoven
665views

Bent u al lange tijd op zoek naar een goede wimperextensions salon in Eindhoven?

Dan zit u hier op het goede adres. De wimperextensions bij ons zijn van topkwaliteit en wij beheersen alle professionele technieken om ze zo goed mogelijk aan te brengen. Bovendien zijn wij ook verantwoordelijk voor het stylen van de wimpers, zodat ze aansluiten bij jouw gezichtsvorm. Dit zorgt ervoor dat je voor lange tijd kunt genieten van je mooie wimpers.

Door het laten zetten van wimperextensions ben je voor lange tijd voorzien van een stel mooie wimpers en heb je een tijdje geen make-up of wimperkrullers nodig om ze te laten shinen. De haartjes worden op je eigen wimperhaartjes gezet in stuks, of in trosjes wat zorgt voor extra volume. Zo zie je er, zonder er veel tijd aan te besteden, elke dag verzorgd uit. Bovendien is dit de oplossing voor mensen met weinig of korte wimpers.

Welke soorten wimperextensions bieden we aan?

One by one techniek

Met deze techniek krijg je hele natuurlijke wimpers. Er wordt namelijk 1 voor 1 een haartje aangebracht per wimper met speciale wimperlijm. Er worden wel zo’n 80 tot 100 haartjes per oog geplaatst. Ze blijven zo’n vijf tot 6 weken zitten en vallen daarna uit. Net zoals de natuurlijke uitgroei en vernieuwing van je eigen wimper haren.

Wimperextensions via 2D en russian volume techniek.

Wil je nog vollere wimpers? Ga dan voor de wimperextensions via 2D en russian volume techniek. Bij russian volume worden lichte haartjes geplaatst in bosjes van 5 of 6 stuks. Deze haren zijn uiteraard wel licht, zodat je oogleden niet te zwaar worden. Je wimpers krijgen een waaier effect waardoor je gedag kunt zeggen tegen je wimperkruller.

Ben je enthousiast geworden?

Dan heten we je van harte welkom bij de beste wimperextensions salon van Eindhoven. Wij van LB lashes en brows staan je in Eindhoven graag ter dienst. Is dit niet bij je in de buurt? Dan vindt u op wimperextensions-salons.nl de beste wimper extensions salons bij u in de buurt.

22 Comments

Leave a Response