vrouwen

Waarom een mini vibrator kopen?

Waarom een mini vibrator kopen
537views

Vertel eens, wat heb jij allemaal in je handtas? Je begint met een lege tas, stopt er van alles in en leegt hem eigenlijk nooit. En voor je het weet zoek je naar je sleutels die onvindbaar lijken. Je krijgt wat hulp en er komen wat losgeld, een spiegeltje, een kam, je smartphone en wat tampons tevoorschijn. Iets van een sexshop zou dan wel gênant zijn, of toch niet? Compact en veelzijdig, ideaal voor in je handtas en op vakantie. Dat is waarom elke vrouw een mini vibrator nodig heeft!

Welke soorten mini vibrators zijn er?

Een mini vibrator is, zoals de naam al prijsgeeft, kleiner dan de gewone vibrator, namelijk maximaal 12 centimeter lang. De trillingen zijn hierdoor minder sterk, maar de mini vibrator heeft als groot voordeel dat hij ook een stuk makkelijker op allerlei plekjes kan komen en een stuk stiller is. Ook qua uiterlijk kan een mini vibrator onopvallend zijn. De normale mini vibrator wordt de bullet genoemd. Gemaakt van plastic of siliconen en in vele kleuren verkrijgbaar en heeft vaak de vorm van een grote vibrator. Ga je liever voor zo discreet mogelijk, is de lipstick je ultieme mini vibrator. Van buiten ziet hij er hetzelfde uit als een lippenstift, waardoor niemand hem opmerkt. Onder de dop bevindt zich een draaiknop die jouw andere lipjes met liefde verwent. Voor beginners is de vinger vibrator geschikt. Deze schuif je om je vinger heen, waardoor je nog gerichter kunt stimuleren en je hebt je andere vingers vrij. Ook qua vormen is er in de wereld van mini vibrators genoeg te kiezen. Met ribbels, glad, recht of juist gebogen om de g-spot extra te verwennen, of tegelijkertijd je clitoris stimuleren. Er zijn zelfs mini vibrators die je in een speciale slip met vakje voor de vibrator kunt doen. Gegarandeerd een leuke tijd als je de afstandsbediening bij je partner achterlaat.

Nog wat dingen om rekening mee te houden

Het belangrijkste waarom vrouwen een mini vibrator kopen is de onopvallendheid. Toch zijn hierin verschillende niveaus van discretie. Wil je zachte trillingen of juist hardere? Moet hij waterdicht zijn? Met afstandsbediening, of gewoon op batterijen? Gebruik je hem alleen, of gebruik je hem in combinatie met penetratie van je partner? Hoe dan ook, er is geen reden om die mini vibrator niet te kopen!

Leave a Response