algemeen

Zo zorg je dat je er jonger uit ziet

324views

Oud worden hoort bij het leven. Je doorgaat zowel met je huid als lichaam veranderingen waardoor je er ouder uit komt te zien. En hoewel dit helemaal niet erg is, willen veel mensen toch nog die jongere uitstraling behouden. Of er in ieder geval niet als te oud uitzien. Mentaal voelen velen zich namelijk vaak nog veel jonger dan de leeftijd. Maar hoe kan je ervoor zorgen dat je er jong uit blijft zien? Hoe zorg je zonder al te grote ingrepen dat je toch die jeugdige uitstraling behoudt? In dit artikel een aantal tips, gegeven door essentialaesthetics zodat je er jonger uit komt te zien!

Geef je kapsel een update

Je kapsel alleen kan al een behoorlijk verschil maken in je uitstraling. Meestal wordt je haar donkerder als je ouder begint te worden. Een paar lichte highlights kunnen voor een ontzettend groot verschil zorgen in je uitstraling. Door de lichte highlights kom je er weer jong en verfrissend uit te zien. Zorg daarnaast dat je grijze haren in je haar wegwerkt of je haar verft. Een andere manier om via je kapsel je uitstraling te verjongen is door een pony te nemen. Deze kan je rimpels namelijk goed verbergen waardoor mensen minder op je huid letten. Let er hierbij wel op of een pony ook past bij je gezicht, een pony staat namelijk niet iedereen goed helaas. 

Een wenkbrauwlift

Hangende oogleden zijn ook een veel voorkomend probleem bij ouder worden. Je krijgt hierdoor vaak een gesloten en boze uitdrukking op je gezicht. Kortom; het zorgt ervoor dat je uitstraling direct anders is. Dit is op te lossen door een wenkbrauwlift. Je hoeft geen make-up meer te gebruiken om je bozige uitdrukking te verbergen, maar staat elke ochtend met een frisse uitstraling op. Soms kan het zelfs nog verzekerd worden door je zorgverzekering!

Leave a Response