lifestyle

Gun jezelf een uitgeruste uitstraling met fillers wallen

Gun jezelf een uitgeruste uitstraling met fillers wallen2
435views

Krijg jij ook vaak de vraag of je moe bent? Of kijk je in de spiegel en ben je niet tevreden met wat je ziet? Veel mensen zien er vermoeid uit terwijl ze dat helemaal niet zijn. Vaak komt dat door de zogenaamde traangoot of in de volksmond de wallen. Vaak is zo’n traangoot erfelijk of ontstaat het door volumeverlies. Je probeert je wallen te camoufleren met concealer, maar door het diepteverschil is het bijna niet te verbergen. Moet je er dan mee rond blijven lopen? Gelukkig niet! Fillers wallen zijn de oplossing. Donkere verkleuringen of doorschijnende bloedvaten verdwijnen niet. Toch zal je versteld staan van het effect.

Wat zijn fillers wallen?

Bij de cosmetische kliniek kan je terecht voor traangoot fillers. De schaduw onder je ogen verdwijnt door het geultje onder je ogen op te vullen. Dit opvullen gebeurt met hyaluronzuur. Dit zuur is een lichaamseigen stof die zich onder je huid bevindt, in het zenuwstelsel en in het bindweefsel. Zo blijft je huid vochtig en elastisch. Het zuur wordt met een injectienaald onder je huid aangebracht. Hyaluronzuur zet uit en neemt dus in volume toe, daarom is het zo geschikt als fillers wallen. Ook wordt de aanmaak van collageen in je huid gestimuleerd en wordt je huid nog soepeler. Doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, veroorzaakt het geen overgevoeligheid.

Wat kan je verwachten?

Tijdens een eerste consult bij de cosmetische kliniek stelt de arts aan de hand van jouw wensen een behandelplan op. Ook zal hij bepalen hoeveel milliliter hyaluronzuur ingespoten moet worden. De filler bevat naast hyaluronzuur ook lidocaïne. Dit middel heeft een verdovende werking zodat je nauwelijks pijn ervaart. Na de behandeling zal je huid wat gezwollen zijn. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan. De zwelling is na één tot twee dagen al een stuk minder. Na twee weken zie je het eindresultaat. Je lichaam breekt het hyaluronzuur zelf weer af. Het effect van de fillers blijft zes tot twaalf maanden zichtbaar.

Leave a Response