mode

Kom mooi voor de dag met de haarklem van Sui ava

Kom mooi voor de dag met de haarklem van Sui ava
560views

Alle vrouwen kennen het wel. Het liefst zetten we de haren vast, maar dan liever niet met een elastiekje omdat er dan een rare knik in het haar komt te zitten nadat je het eruit haalt. Het dragen van een haarklem is daarin een stuk idealer en met de haarklemmen van Sui Ava kom je ook nog eens leuk voor de dag!

Sui ava in de hippe 90’s stijl

Laatste tijd komen de stijlen van vroeger steeds meer terug. Sui Ava heeft daar mooi op ingespeeld met de nieuwe collectie aan haarklemmen. De haarklemmen komen in verschillende kleuren en maten en zijn super leuk te combineren met je outfit. Daarnaast geven ze een leuke touch in de zomer zodat je er altijd hip bijloopt. Wist je dat ‘Sui Ava’ staat voor ‘You glow’ zeer toepasselijk om weer lekker te shinen in de zomer!

De klemmen komen niet in standaard eentonige kleuren. Je hebt ze afwisselend in verschillende stijlen. Zo zitten er bijvoorbeeld verschillende tinten rood in een haarklem, saai zal het er dus zeker niet uitzien. Daarnaast komt de marble look steeds meer in, ook daar hebben zij haarklemmen van. Het klinkt toch echt wel als een feestje voor je haar!

Snel even gemakkelijk je haar in model klemmen met Sui ava haarklemmen

Wanneer je je haren los hebt hangen in de zomer zet je het eigenlijk het liefst vast zodat de wind lekker langs je nek kan waaien. De haar lekker opsteken met een haarklem ziet er dan net even iets leuker uit dan een knotje met een elastiekje. Daarnaast is het super fijn dat je je haar weer gemakkelijk los kan gooien zonder dat de vervelende knik in je haar blijft hangen. De haarklemmen van Sui ava is dus een echte must have voor de zomer!

18 Comments

  1. canadian world pharmacy [url=https://canadapharmast.com/#]canada drugs reviews[/url] canadian pharmacy meds review

  2. mexican rx online [url=http://foruspharma.com/#]mexico pharmacy[/url] п»їbest mexican online pharmacies

Leave a Response