make-up

Lip fillers zetten, hoe bereid ik mij voor?

Lip fillers zetten, hoe bereid ik mij voor?
323views

Heb je kleine lippen die je graag meer vorm wilt geven door een behandeling van lip fillers? Of wil je meer ruimte om lippenstift op te kunnen zetten? Wij snappen je, het kan heel vervelend zijn als je het gevoel hebt dat je lippen onzichtbaar zijn. Maar voordat je de behandeling gaat doen, lees hieronder waarom je goed voorbereid dient te zijn voor het zetten van lip fillers.

Wat zijn lip fillers eigenlijk?

Maar allereerst iets meer over lip fillers. Nog niet zo lang geleden gaf niemand anders dan Kylie Jenner toe dat zij ook lip fillers had ingespoten. Ondanks dat fillers voor je lippen al bestonden, was dit het moment dat de interesse voor lip fillers groeide. Ondertussen is, fillers in je lippen spuiten, een van de gewoonste zaken in de wereld. Ben je jong of wat ouder? Dat maakt tegenwoordig niet meer uit.

Wanneer je lip fillers laat zetten, spuiten ze een gel in je lippen. Deze gel bevat in de meeste gevallen hyaluronzuur. Afhankelijk van de cosmetische dermatoloog die jou behandelt, ] kan het zijn dat de hoeveelheid aan fillers wordt aangepast om het beste resultaat te behalen. 

Moet ik eerst een planning maken voordat ik lip fillers ga zetten?

Kort antwoord: Ja. Lang antwoord: Maar natuurlijk. Helemaal als het de eerste keer is dat je lip fillers gaat zetten. Neem de tijd om eerst onderzoek te doen. Maak afspraken bij zoveel verschillende klinieken als je wilt, lees reviews en de manier hoe zij met kritieken om gaan. Ook is het belangrijk om je voor te bereiden op de manier hoe je na de behandeling eruit gaat zien. Niet te vergeten hoe de rest van je omgeving erop kan reageren. Het is belangrijk om niet te haasten en je zo goed mogelijk voor te bereiden. Er gaat een gezegde: “een goede voorbereiding is het halve werk.”

Leave a Response