tips

Speel eens met contrasten bij het kiezen van je kleding

contrast
298views

Na anderhalf jaar veel thuiswerken hopen we dat we de komende tijd weer lekker naar buiten mogen. Opnieuw samenkomen met je familie, vrienden, kennissen en collega’s. Al onze thuis kleding van de afgelopen periode zit natuurlijk bijzonder makkelijk maar het is ook wel weer eens tijd om wat aan je uiterlijk te doen. 

Trends van nieuwe items

Heb je ook zo’n zin om naar nieuwe mode items te kijken voor het komende najaar? Je hebt altijd wel een paar favoriete kledingstukken die mooi bij elkaar passen. Maar een kledingmerk dat iets bijzonders durft, dat is interessant. Zo maakt de Marc Cain dameskleding er een spetterende show van. Voor de mode van 2021/2022 kiezen ze voor de ontmoeting van twee werelden: fictie en realiteit. Er wordt gespeeld met tegenstellingen en dit komt terug in de kleding die de modellen dragen. Ze presenteren dit onder het motto “How Wonderful” en willen hierbij kracht putten uit de natuur. 

Tegenstellingen gecombineerd

Het verhaal van de tegenstelling wordt voortgezet in het materiaalgebruik van de Marc Cain dameskleding in de herfst en de winter. Fluffy ontmoet rustiek, grof draag je samen met glad en harig ontmoet glanzend. Dit geeft hele bijzondere combinaties waar je ontzettend door verrast wordt.  

Gebruik functionele layering

De looks worden gecombineerd in functionele layering. Dat werkt altijd praktisch in de koude jaargetijden. Het geeft je de mogelijkheid om creatief aan de slag te gaan. Vanuit jouw persoonlijke keuze maak je een unieke combinatie, op-en-top karakteristiek.  

De unieke Marc Cain looks zullen je hierbij helpen. Het subtiele samenspel dat ontstaat door het gebruik van uiteenlopende materialen maken het spannend. De silhouetten zijn levendig en expressief. 

De zelfbewuste vrouw

Deze mode is gemaakt voor de vrouw die leeft in het nu. Ze is zelfbewust, open-minded en nieuwsgierig.Met jouw eigen keuze kun je zo nieuwe paden bewandelen. Want vrouw zijn is nog nooit zo leuk geweest!

Weet je trouwens dat de oorsprong van de Marc Cain mode komt vanuit het eiland Capri in Italië. Later zijn ze verhuisd naar Duitsland. Maar het Italiaanse gevoel voor style is gebleven. De mode wordt verkocht bij exclusieve damesmodezaken en is sinds 1987 dus ook in Nederland verkrijgbaar bij Penninkhof.

Leave a Response