tips

Laat haar stralen!

sieraden
329views

Het is toch vaak weer een uitdaging en een relatietest. Want wat schenk je haar dit keer voor Valentijn, Kerst en haar verjaardag? Een ding is zeker je wilt de plank absoluut niet mis slaan. Daarom vind je hier een aantal tips die maken dat je een onvergetelijke indruk op haar maakt en waardoor zij het stralende middelpunt is. 

Wie houdt er nou niet van goud? Zelfs de egyptenaren waren er al dol op! Cleopatra hulde zich van top tot teen in gouden sieraden en wanneer het einde daar was werd de graftombe afgeladen met de meest sierlijke, gouden objecten. Geen wonder dat de moderne vrouw ook een stralende glimlach krijgt bij de aanblik van een prachtig gouden sieraad. Verras haar daarom met een prachtige, gouden dames ketting voor bijvoorbeeld haar verjaardag, Valentijn of een andere speciale gelegenheid. Ze wordt gegarandeerd blij met zo’n royale geste van jou! 

Wat schenk je haar?

Weet je zeker dat ze een van de weinige dames is die niet zo van gouden kettingen houdt? Misschien is het dan een idee om haar een ander sieraad te schenken, bijvoorbeeld een nieuwe handtas of een ring, armband of oorbellen. Ben je er nog niet helemaal achter waar haar hart precies sneller van gaat kloppen, behalve dan door jou. Schenk haar in dat geval een cadeaubon, zodat ze zelf iets moois uit kan zoeken. Kun je meteen zien waar haar eigen voorkeur naar uit gaat, handig voor de volgende speciale gelegenheid. Is ze helemaal wars van uiterlijk vertoon? Boek dan een weekendje weg voor jullie samen of ga heerlijk uit eten. Liefde gaat ten slotte nog altijd door de maag en dat geldt niet alleen voor mannen!

Ze verdient het beste!

Ga je wel voor het schenken van een gouden ketting voor dames? Dan helpen wij je graag een eindje op weg met wat tips bij het uitzoeken van de mooiste ketting voor haar. Het is in eerste instantie belangrijk om rekening te houden met haar verschijning? Wanneer ze een fijn besneden hals met zichtbare sleutelbenen heeft dan staat een ketting met een heel fijne schakel het mooist. Wat ook mooi kan zijn is het creëren van meerdere lagen kettingen. Bij een forse vrouw staat een ketting met een grove schakel juist heel mooi. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je heel goed weet dat gouden sieraden haar niet mooi staan. Dan kun je ook altijd voor rosé goud of witgoud gaan, deze laatste goud soort lijkt in eerste instantie zilver te zijn maar niets is minder waar.

Leave a Response