lifestylemodetips

Dit wist je nog niet over onderbroeken!

Dit wist je nog niet over onderbroeken!
296views

Wist je al dat een man gemiddeld maar 8 boxershorts bezitten, waar vrouwen maar liefst 35 stuks ondergoed bezitten? Je kan de mannen dus zeker een kijkje laten nemen op een website zoals Onderbroekplein. Er zijn verschillende redenen hiervoor. Ten eerste hebben vrouwen een stuk meer keuze in pasvorm, materiaal en stijl. Zo zijn er slips met een hoge taille, corrigerende werkingen, slips die ‘onzichtbaar’ onder de kleding zijn, slips in braziliaanse stijl, slips in string stijl, en nog veel meer. Ook qua materiaal hebben vrouwen meer keuze. Katoen is voor beide geslachten het meeste geschikt, maar omdat veel vrouwen geven om de esthetische waarde van lingerie, worden er ook stoffen zoals zijde en kant gebruikt.

Lingerie is van origine een Frans woord, en de klassieke lingerie komt hier dan ook vandaan. Lingerie heeft voor vrouwen wereldwijd een grote betekenis. Vaak draagt het dragen van mooie lingerie bij aan een toename aan zelfvertrouwen.

Speciaal soort materiaal

Onderbroeken kunnen niet zomaar van welk materiaal dan ook worden gemaakt. Hierboven werd genoemd dat vrouwen meer keuze in materiaal hebben, maar dit betekent niet dat alle materiaal even goed is. Zijde, bijvoorbeeld, is erg chique en sexy, maar ademt een stuk minder goed dan katoen. Om deze reden is het niet aan te raden om dagelijks zijde ondergoed te dragen, maar dit te bewaren voor speciale gelegenheden.

Katoen is bij uitstek geschikt als materiaal voor ondergoed. Het ademt, is licht, laat vocht goed door, en gaat schuring en wrijving tegen.

Wat is dan een goed merk?

Al decennia lang heeft Beeren ondergoed een gerenommeerde reputatie als onderbroekenmerk. Het ondergoed wordt van hoogwaardig katoen gemaakt, heeft een hoge draagcomfort en heeft een goede pasvorm. De onderbroeken, slips en hemden worden van fijne, zachte stof gemaakt, wat het ongelooflijk aangenaam maakt om te dragen.

Daarnaast zet Beeren ondergoed zich in voor een milieubewuste en eerlijke katoenhandel. Het bedrijf gebruikt namelijk BCI katoen. BCI is s’werelds grootste non-profit organisatie en voorziet katoenboeren van een opleiding over duurzaamheid en het milieubewust telen van hun katoen. Op deze manier wordt dit deel van de landbouw duurzamer, socialer en ecologischer. 

Leave a Response