algemeen

Waarom een huidanalysetoestel een aanwinst is voor jouw salon

Waarom een huidanalysetoestel een aanwinst is voor jouw salon
313views

Een huidanalysetoestel is een slim schoonheidstoestel dat met een innovatieve techniek huidproblemen in kaart brengt. Bovendien geeft het huidanalysetoestel direct behandeltips en raadt het producten aan waarmee huidproblemen opgelost kunnen worden. Met een simulatie kan het toestel de klant zelfs tonen hoe de huid er na een behandeling uit kan zien. Iedere dermatoloog en schoonheidsspecialist kan nu profiteren van deze professionele schoonheidsapparatuur. Wij geven je drie redenen waarom een huidanalysetoestel ook voor jouw salon of praktijk een aanwinst is.

Laat gegarandeerd een professionele indruk achter bij de klant

Klanten weten net zo goed als jij dat de technische vooruitgang steeds vaker innovatieve schoonheidsapparatuur oplevert waarmee een nog betere behandeling van de huid mogelijk is. Komt een klant in jouw salon of praktijk, dan zal deze direct enthousiast worden van een huidanalysetoestel. Je geeft de klant de indruk dat je een professional bent die durft te investeren in innovatie. Jij weet wat je doet en laat geen mogelijkheid om de klant te helpen onbenut. Daarom zal de klant zeker een vervolgafspraak maken en ook haar familie en vrienden vertellen over de hoge kwaliteitsstandaard van jouw salon.

Voortgang van de klant wordt zichtbaar gemaakt

Zeker bij behandelingen waarvan het resultaat pas na enkele behandelingen zichtbaar is, is het fijn om een huidanalysetoestel te hebben. Het is immers moeilijk om de beginsituatie helder voor ogen te houden als je jezelf dagelijks in de spiegel ziet. Met een huidanalysetoestel waarin analyses worden opgeslagen, kan je samen met de klant de voorgang bekijken. Dit zal de klant een nog beter gevoel over de behandeling geven. Bovendien zorgt dit voor een grotere motivatie om langdurige behandeltrajecten vol te houden.

Leave a Response