tips

Wel of geen haartransplantatie?

597views

Veel mannen hebben last van haarverlies en besluiten daarom om een haartransplantatie Turkije te ondergaan. Is dat een goed idee of niet? En waarom besluiten zoveel mensen nu eigenlijk om een haartransplantatie te nemen? Neem dit artikel goed door als je meer wilt weten over haarverlies en -transplantaties. Als je zelf kaal begint te worden en over een transplantatie twijfelt, kan dit artikel je bovendien helpen om een keuze te maken.

Waarom worden mannen vaak kaal?

Zowel mannen als vrouwen kunnen haar verliezen zodra ze ouder worden. Vandaar de noodzaak voor een haartransplantatie Turkije Bij mannen komt dit echter veel meer voor. Ook de manier waarop mannen kaal worden, verschilt met hoe vrouwen kaal worden. Vrouwen worden vaak dunner op het hoofd, terwijl mannen echt volledig kaal kunnen worden. Hoe komt het nu precies dat zoveel mannen op latere leeftijd een kaal hoofd krijgen? Dat komt doordat de haarzakjes in dat geval niet goed tegen testosteron kunnen. De ene man heeft meer testosteron dan de ander, maar soms kunnen de haarzakjes ook gevoeliger zijn voor het mannelijk hormoon.

Weinig alternatieven voor een haartransplantatie Turkije

Je kunt een haartransplantatie in Turkije of in Nederland laten uitvoeren. In Turkije ben je vaak iets goedkoper uit, maar wanneer je zelf geen Turks spreekt is een Nederlandse kliniek wellicht makkelijker. Als je een haartransplantatie wilt, dan is het dus net maar net wat je voorkeur is. Voor een haartransplantatie zijn weinig alternatieven. In plaats van een haartransplantatie Turkije kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om medicijnen te nemen. De medicijnen tegen haaruitval werken echter niet optimaal. Deze hebben bijwerkingen en je verliest opnieuw haar als je stopt met het nemen van de medicijnen.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Bij een haartransplantatie Turkije worden er haarzakjes verwijderd van een plek waar je nog wel haar kunt groeien. Er is dus altijd sprake van een donorgebied. Als je te weinig haar hebt, dan wordt een haartransplantatie dus ook lastig. Over het algemeen hoef je daar niet bang van te zijn. De meeste mannen verliezen het haar op hun achterhoofd niet en dit gebied kan als donor regio gebruikt worden. De haarzakjes worden ingeplant op een plek waar je kaal bent. Vervolgens duurt het enkele weken voordat de huid herstelt. Pas na een aantal maanden begint er ook weer haar te groeien op deze plekken. Zodra het haar langer is ben je weer in staat om een normaal kapsel te dragen. Verwacht echter niet een bos haar zoals toen je nog jong was.

Haartransplantatie Turkije tijdens een vakantie

Wil je een haartransplantatie Turkije ondergaan? Dan kun je ervoor kiezen om op vakantie te gaan naar Turkije. Je kunt de behandeling dan combineren met een vakantie. Houd er wel rekening mee dat je hoofdhuid moet herstellen na de behandeling. Na de transplantatie mag de huid dus ook niet in direct contact komen met zonlicht. Ook mag je de eerste dagen niet sporten of douchen. Mocht je besluiten om een transplantatie te combineren met een vakantie in Turkije, is het dus aan te raden om dit goed in te plannen.

2 Comments

 1. Wow, amazing blog layout! How long have you ever been running a blog
  for? you make blogging look easy. The whole glance of your web site is fantastic, as
  neatly as the content material! You can see similar here sklep internetowy

 2. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying
  to get my site to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good success. If you know of any please share.
  Cheers! You can read similar text here: Backlink Building

Leave a Response