lifestyle

Loop erbij als een filmster en rock je zonnebril

Loop erbij als een filmster en rock je zonnebril
273views

Het is zomer en hoewel het weer wat kan tegenvallen, kan ook deze zomer een zonnebril bij je outfit niet ontbreken. Elke man zou minimaal één goede zonnebril moeten hebben. Ze beschermen je ogen tegen de schadelijke uv-stralen die de zon met zich mee brengt. Daarnaast zijn ze ook gewoon een toevoeging aan je outfit Je draagt er je persoonlijke stijl mee uit. Kies je bijvoorbeeld voor een retro zonnebril of liever voor een strakke moderne zonnebril. Het is van grote invloed op wat je uitstraalt als persoon. Om de plank niet mis te slaan staan in deze blog een aantal iconische zonnebrillen genoemd voor heren. Het gaat dan vooral om het model. 

De pilotenzonnebril

Eerlijk is eerlijk, wie heeft hem niet (gehad)? De pilotenbril dankt zijn naam aan het doel van het ontwerp van de bril. Ray Ban kreeg in 1963 het verzoek van de Amerikaanse luchtmacht om een zonnebril voor piloten te ontwerpen. Dit is ze gelukt en het is ze zelfs gelukt om er een echt iconisch model van te maken: de Aviator. Het is een tijdloos model dat door vele sterren wordt gedragen. Wat de pilotenbril extra leuk maakt, is dat de lenzen vaak in spiegelend glas beschikbaar zijn. Hierdoor geef je je outfit net even wat extra’s

De Wayfarer zonnebril

Ook dit model is erg bekend. Onder andere The Blues Brothers droegen deze zonnebril. De zonnebril staat veel mensen en dat is ook wat hem zo bekend heeft gemaakt. Zelfs zo bekend dat vele merken dit model als merchandise hebben gebruikt. Ook dit model heeft denk ik iedereen wel in zijn bezit gehad. 

De hippie zonnebril

Deze bril wordt vaak vooral als toevoeging van de outfit gedragen. Het is een echte accessoire naast de outfit. Een ronde bril met vaak fel gekleurde glazen. John Lennon droeg vaak een hippie bril. Vooral op festivals zijn deze zonnebrillen erg populair. Je geeft je uitstraling gelijk een boost met deze bril. Door de vele verschillende kleuren lenzen zijn ze zo populair op festivals. Want geef maar toe, wie wil de wereld niet door een roze lens zien?

De browline zonnebril

Zoals de naam al zegt is dit een zonnebril die op de wenkbrauw lijn ligt. De onderkant van het montuur heeft alleen glas. Hierdoor geeft hij net even wat extra’s. De bovenkant is van verschillend materiaal gemaakt en heeft ook verschillende kleuren. Ook met dit montuur zit je eigenlijk altijd goed.

Er zijn naast deze modellen nog tal van andere modellen beschikbaar. Voor ieder wat wils dus. Als je er altijd stijlvol bij wil lopen, kan je voor één van de bovengenoemde tijdloze modellen gaan. Een zonnebril heren mag in ieder geval in geen enkele garderobe van mannen nog ontbreken!

Leave a Response