tips

Top 3 leukste Halloween outfits voor vrouwen

Halloween
335views

Het is weer bijna 31 oktober en dat betekent Halloween! Veel mensen kijken hier naar uit en dat is natuurlijk niet voor niks. Halloween is een ontzettend leuk feest om te vieren. Nu de coronamaatregelen weer wat versoepeld zijn, zijn er ook weer meer feestjes en dus ook Halloween feestjes. Veel mensen hebben daarom ook al verschillende dingen gepland rondom 31 oktober. Alleen dient zich nu alweer het volgende probleem aan: wat moet je dragen? Vorig jaar waren er natuurlijk geen feestjes om heen te gaan en dus zijn de Halloween outfits die we nog hadden alweer verstoft. Het is dus tijd om weer een nieuwe outfit te kopen. Daar gaan we je in dit artikel mee helpen! We vertellen de drie leukste Halloween outfits voor vrouwen.  Veel van deze outfits zijn zo leuk, dat je ze ook nog kan dragen voor ander feestjes, je zou ze bijvoorbeeld ook als oktoberfest kleding kunnen gebruiken. 

De eerste tip is om te gaan als piraat. Dit klinkt misschien meer iets voor een kleuter, maar dat heb je dan verkeerd gedacht. Gaan als een piraat is namelijk ontzettend sexy! Kan je je Elizabeth Swann van de Pirates van de Caribbean nog herinneren? Precies! Dat is de look die je wil hebben. Verder is het ook geen moeilijke look om te maken. Het is namelijk een vrij populaire outfit, het is dus heel makkelijk online te krijgen. Verder kan je de outfit goed afmaken met hoge hakken en uitbundige make-up. Zeker qua kleuren oogschaduw kan je wat betreft deze outfit helemaal los gaan. Je kan je dus zeker vrouwelijk voelen als je gaat als piraat naar een Halloween feestje. 

De tweede outfit is natuurlijk de vampieren look. Deze is outfit is helemaal populair geworden na series als the vampire diaries. Ook deze outfit is makkelijk overal te krijgen. Deze is verder ook leuk af te maken met Halloween accessoires. Denk bijvoorbeeld aan grote nep snijtanden. Je ziet er dan niet alleen mysterieus uit, maar ook nog gevaarlijk. Wat zoek je nog meer in een Halloween outfit? Ook deze outfit is af te maken met je make-up. Je kan je gezicht wat lichter maken met witte schmink, zodat je er uit ziet als een echte vampier! Ook deze look is natuurlijk vrouwelijker te maken met een mooie uitbundige oogschaduw en een dieprode lippenstift. Een tip is om de lippenstift iets uit te laten lopen, zodat je nog meer op een vampier lijkt.

De laatste outfit is de mislukte Hollywood artiest. Deze is wat origineler dan de andere outfits en je hoeft er vaak niks voor te kopen. Je kan gewoon je standaard uitgaanskleding dragen, misschien iets uitbundiger dan normaal, maar je maakt de look af met je haar en make-up. Draag je haar zo volumineus mogelijk, met een hoop lak en gel erin. Probeer het warrig te maken, zodat je een echte mislukte artiest bent. Maak je vervolgens zo uitbundig mogelijk op en laat het ook goed uitlopen. Je ziet er dan echt uit als een artiest die bijvoorbeeld iets te veel gedronken heeft. Vergeet voor deze outfit ook geen hoge hakken te dragen. Dat maakt de look vaak net wat meer af. 

Leave a Response