mode

Leuke hoge laarzen van Manfield

laarzen
274views

Een paar stijlvolle hoge laarzen mag niet in je schoenencollectie ontbreken! Deze damesschoenen kun je prachtig combineren met verschillende kledingstijlen, zowel met een zakelijke als een vrouwelijke kledingstijl. Hoge laarzen met hak stralen meteen al vrouwelijkheid en klasse uit. Daarnaast zijn ze ook nog eens perfect te combineren in de koude wintermaanden, omdat ze je benen heerlijk warm houden. 

Draag jij hoge laarzen het liefst met een zakelijke outfit? Of kies jij voor een vrouwelijke casual look? Bij Manfield hebben we een prachtige collectie hoge laarzen. Ben je klaar om de collectie te ontdekken én hoe je onze favorieten stijlvol kunt combineren? Lees dan snel verder! 

Hoge chelsea boots

Deze hoge laarzen zijn enorm populair dit najaar en wij snappen wel waarom! De trendy laarzen zijn met vrijwel elke kledingstijl te combineren en komen in verschillende kleuren. Zo vindt iedere vrouw haar perfecte match.

Draag off white hoge chelsea boots eens met een lichte jeans en een klassieke blouse. De hoge laarzen toveren de hele look om tot een casual, trendy outfit. Draag er een stijlvolle handtas en je favoriete sieraden bij om de puntjes op de i te zetten. Wij zijn fan van deze fantastische hoge laarzen!

Hoge laarzen met hak

Deze klassieke damesschoenen zijn een hele waardevolle toevoeging aan je schoenencollectie. Deze hoge laarzen zijn erg tijdloos en kun je dus ieder najaar weer dragen. Daarnaast maken ze je hele look klassiek en vrouwelijk.

Stijl zwarte hoge laarzen met hak bijvoorbeeld met een lange rok. Wanneer je er een sweater bij draagt stap je casual de deur uit. Liever een klassieke look? Wissel de sweater dan eens om met een moderne blouse. Een zwarte leren shopper en zilverkleurige sieraden zorgen ervoor dat je van top tot teen stijlvol gekleed bent! 

Onze beige suède hoge laarzen met sleehak komen helemaal tot zijn recht onder een lange jurk met bloemenprint. Vind je deze outfit te koud dit najaar? Dan draag je er gemakkelijk een panty onder. Extra leuk: draag een kleurrijk vest over de jurk om de outfit compleet te maken. Deze look met hoge laarzen is natuurlijk niet af zonder een stijlvolle witte handtas! 

Van welke hoge laarzen ben jij fan? Shop ze nu online of laat je inspireren in één van onze winkels, tot snel!

4 Comments

 1. Wow, amazing weblog format! How lengthy have you ever been blogging for?
  you make running a blog glance easy. The whole look
  of your site is excellent, as smartly as the content material!
  You can see similar here dobry sklep

 2. Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old
  daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed.
  There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!
  I saw similar here: Ecommerce

 3. Howdy! Do you know if they make any plugins
  to help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Many thanks! You can read similar article here: Sklep online

Leave a Response