mode

Trendy dames sneakers van Sacha

sneakers
279views

Sneakers zijn dé musthaves voor iedere fashionlover! Ze staan geweldig bij iedere outfit en maken de outfit in een handomdraai stoer en casual. Laat je verassen door ons brede aanbod aan sneakers, zo zit er voor iedereen een perfecte match tussen. Ga jij voor een basic paar witte sneakers of maak je een statement met kleurrijke sneakers met een chunky zool?

De sneakercollectie van Sacha zit vol met verassingen en is gebaseerd op de laatste trends. Zo weet je zeker dat je met onze sneakers stijlvol de deur uit stapt. Lees snel verder om onze collectie te ontdekken én te weten te komen hoe je deze fashionable combineert!

Sustainable & sporty

Het is tegenwoordig heel belangrijk om te letten op duurzaamheid. We dragen allemaal ons steentje bij om de wereld een stuk schoner te maken. Met de funky sneakers van Greyder Lab loop je er fashionable bij én help jij de natuur een handje! Deze sneakers zijn namelijk voor wel 80% gemaakt van duurzame en ecologische materialen. Alle sneakers van Greyder Lab hebben een funky design en zijn perfect te combineren met casual outfits. 

Draag de FRANKIE sneakers bijvoorbeeld onder een wide fit jeans en een cropped top voor een relaxed casual look. Voeg funky accessoires toe zoals haarclips en een schoudertas om de outfit helemaal af te maken!

Chunky sneakers

Deze sneakers zijn perfect om je schoenen nét wat meer op te laten valllen in je favo outfits! Chunky sneakers zie je overal terug op het straatbeeld én bij je favoriete influencers op Instagram, wij snappen wel waarom! 

Combineer een beige paar chunky sneakers eens met een lichte wijde pantalon en een matchende blazer. Dit najaar draag je er een off white coltrui onder om lekker warm te blijven. Zo, nu heb je in een handomdraai een casual maar toch zakelijke outfit gecreëerd. Draag je deze outfit naar je werk of naar een gezellige borrel? 

Colorful 

Wie houdt er nou niet van gezellige kleurtjes in haar outfit? Met kleurrijke sneakers fleur je je basic outfits gemakkelijk op. Draag een paar beige sneakers met blauwe details bijvoorbeeld met een oversized T-shirtdress. Zo maak je deze girly outfit gelijk casual. Draag er een matching handtas bij et voila, jij bent klaar om te shinen met je nieuwe sneakers!

Shop je nieuwe favo sneakers nu online of kom langs in één van onze winkels!

Leave a Response