algemeen

Perfecte overhemden voor de langere man

298views

Wanneer je lang bent, is het soms erg lastig kleding te vinden die goed past. Vaak zijn overhemden te kort of hebben ze te korte mouwen. Voor de net iets langere man zijn overhemden van Liefling erg geschikt. Deze overhemden hebben over het algemeen mouwlengte 6, maar de mouwen zijn wel één centimeter langer dan de standaard mouwlengte overhemd. Een Liefling overhemd is erg geschikt voor mannen van ongeveer 180 centimeter lang. Liefling overhemden zijn erg stijlvol en licht getailleerd. Dit zorgt ervoor dat ze heel mooi aansluiten op het lichaam. Ze zijn te krijgen in effen kleuren maar ook in tijdloze patronen zoals Penstripes en ruitjes. 

Sleeve7 

Voor de hele lange mannen, rond de 190 centimeter, is mouwlengte 6 vaak te kort. Hiervoor zijn er overhemden van mouwlengte 7. Sleeve7 biedt overhemden aan, van wat de naam al zegt, mouwlengte 7. Ook zijn de overhemden van Sleeve7 aan de onderkant net wat langer, zodat ze goed in je broek blijven zitten. Sleeve7 heeft een erg grote collectie aan overhemden, van effen kleuren tot stijlvolle patronen. Kortom voor ieder wat wils. Een Sleeve7 overhemd is gemaakt van een hoge kwaliteit katoen. 

Mouwlengte 6 & 7 

De mouwlengte geeft aan hoeveel centimeter de mouw is. Bij overhemden met mouwlengte 6 hebben de mouwen een lengte tussen de 60 en 69 centimeter. Bij mouwlengte 7 is dit tussen de 70 en 79 centimeter. Over het algemeen wordt in de wereld mouwlengte 6 gebruikt, waarbij de mouwen 64 cm zijn. In West-Europese landen zijn de mannen langer, waardoor met mouwlengte 6, een mouwlengte van 68 centimeter wordt bedoeld. Voor de hele lange mannen is er dan nog mouwlengte 7. Het einde van de mouw, de manchet, zou moeten doorlopen tot het punt waar de pols knikt. De schoudernaad zou precies tot de schouder moeten komen. 

Leave a Response