lifestylemode

Draag deze schoenen onder een jurk om je outfit compleet te maken!

Draag deze schoenen onder een jurk om je outfit compleet te maken!
302views

Jurkjes zijn beschikbaar in allerlei verschillende stijlen, prints, kleuren en lengtes. Bovendien heb je jurkjes voor in de zomer, winter, herfst en lente. De combinaties die jij in je outfit kunt maken zijn dus eindeloos. De keuze voor het juiste paar schoenen kan dus een lastige taak zijn. Daarom bespreken we in dit blogartikel de perfecte schoenen die jij kan dragen met een jurk.

Sneakers

Sneakers zijn perfect voor een jurk wanneer jij zoekt naar een mooie en platte schoenen. Kies bijvoorbeeld voor een sneaker met platform of dadsneakers. Door sneakers te combineren met een jurkje, creëer jij een speelse en sportieve look. Bovendien zitten sneakers erg comfortabel, waardoor jij geen last hebt van je voeten aan het einde van de dag.

Combineer sneakers met een wat korter jurkje in de zomer. Dit is immers het perfecte weer voor blote benen. Een schoudertas maakt je outfit helemaal compleet. Sneakers passen ook goed onder een langere jurk. Dit is ideaal voor de koudere seizoenen. Een toffe maxi jurk is erg mooi en je benen blijven warmer. Heb jij nog geen maxi jurk, maar zou je er graag een willen hebben? Bij Ibizamode kan jij online maxi jurk bestellen met de keuze uit veel verschillende soorten.

Loafers

Loafers zijn perfect om te combineren met een jurk. Maak de keuze uit een klassieke loafer of een wat meer opvallende loafer. Kies jij voor een loafer met een panter print? Of toch in het zwart, wit, grijs of een andere kleur? De loafers zijn aan de bovenkant open en zijn ideaal voor in de zomer en lente. In combinatie met een panty of maillot kan jij loafers ook prima in de winter dragen.

Een jurkje in combinatie met sieraden en een klassieke loafer is je outfit helemaal compleet. Een midi jurk is ook goed te combineren met een loafer. Is het weer toch kouder dan verwacht, maar wil je wel graag dat ene zomerjurkje dragen? Trek dan een gebreide trui boven je jurkje aan. Dit creëert een compleet nieuwe look. Op deze manier kan jij weer stralend de deur uit!

Leave a Response