tips

Wat maakt Lil Atelier kleding uniek?

mode
204views

Lil Atelier kleding is een merk dat kleding maakt voor baby’s en kinderen. Het merk is afkomstig uit Denemarken en staat bekend om de goede materialen, de hoge kwaliteit en dat tegenover een betaalbare prijs. Het kledingmerk vindt het erg belangrijk om een duurzaam merk te zijn. Ze willen dat de aarde een goede plaats blijft voor de volgende generaties. Ze staan voor samen is beter dan alleen. Wil je weten wat het merk uniek maakt? Dat lees je in dit artikel.

Het zusje van Name It

Lil Atelier kleding is opgericht eind 2019 en is het zusje van het merk Name It. Het is een onderdeel van Bestseller maar verschilt hier wel van. Het focust zich vooral op een luxe en verfijnd design in combinatie met geupgrade materialen. De kleren zijn zowel voor jongens als meisjes te verkrijgen voor de leeftijden baby, mini en kids. Terwijl Name It juist bekend staat als een kledingmerk met hele felle kleuren en drukke prints, staat Lil Atelier bekend als het tegenoverstelde. Er is behalve dat ook een verschil in de materialen die gebruikt worden voor de kleren.

Wat uniek is aan Lil Atelier 

Lil Atelier kleding een kledingmerk dat gebruik maakt van comfortabele en natuurlijke materialen die gemakkelijk te dragen zijn. De collecties focussen zich op humeur, kleur, handgetekende elementen en textuur. Buiten dat is de kleding ook geïnspireerd door de natuur. De kleuren die gebruikt worden zijn ingetogen, bewust samengesteld en aards. Het voordeel hiervan is dat alle kleding goed gecombineerd kan worden met de huidige collecties waardoor je het in meerdere seizoenen kan doordragen. 

De materialen die gebruikt worden

Good cashmere wordt gebruikt voor Lil Atelier kleding en dat staat voor hoge kwaliteit cashmier dat gecertificeerd is. Wat hier mee bedoeld wordt is dat de herders van de geiten goed ondersteund worden, de geiten waar de cashmier vandaan komt worden goed verzorgd en het milieu wordt beschermd. De kleding wordt ook gemaakt van biologisch katoen. Dit katoen wordt verbouwd zonder gevaarlijke pesticiden en synthetische meststoffen. Er worden hier geen slechte chemicaliën gebruikt of schadelijke stoffen. Hierdoor is het niet schadelijk voor de mensen die betrokken zijn bij het produceren van de kleding.

Leave a Response