lifestyletips

3 tips bij het bestellen van planten

3 tips bij het bestellen van planten
312views

De kerstboom mag weer plaats maken voor een leuke plant en u bekijkt online allerlei soorten planten die u graag in huis wilt halen. U denkt bij zichzelf: “als ik ze online bestel, hoef ik zelf niet te tillen.” Wel zo handig, maar er gaat nog weleens wat mis bij het online bestellen van planten. Zo verkijkt men zich nog weleens op de grootte van een plant, of blijkt de plant meer verzorging nodig te hebben dan gedacht. Wilt u planten bestellen? Lees dan eerst onze tips. 

Ervaringen van andere klanten

U heeft ze vast al eens eerder gezien: recensies van andere klanten. U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een recensie over geschreven. Of het nu gaat om restaurants, kleding of bioscoopfilms, overal worden recensies over geschreven. Ook over planten! Wanneer een plant bijvoorbeeld groter uitvalt dan gedacht, of wanneer de service van een bepaalde webshop niet naar behoren was, kunt u dit lezen en meenemen in uw aankoopbeslissing. De ervaring van anderen zorgt ervoor dat u een weloverwogen beslissing maakt. 

Lees de productomschrijving

Misschien wat voor de hand liggend, maar u zou niet de eerste zijn die een product koopt zonder de beschrijving gelezen te hebben. In deze beschrijving staan de afmetingen, manier van verzorging en andere zaken die belangrijk zijn voor de plant die u koopt. Op deze manier voorkomt u eventuele teleurstellingen. Een plant kan er bijvoorbeeld heel groot uitzien, terwijl de beschrijving vermeldt dat de plant niet groter wordt dan 25 cm. Daarnaast kunt u op basis van de beschrijving zien of u de plant de verzorging kunt bieden die nodig is. Niet iedereen heeft groene vingers en de ene plant is makkelijker te verzorgen dan de andere. Bij Fleurdirect.nl kunt u bij elke plant in de beschrijving zien welke verzorging nodig is. 

Verzending

Schoenen en kleding worden regelmatig verstuurd met bezorgbedrijven zoals PostNL en DHL. Deze pakketjes zijn gemakkelijk te bezorgen, omdat er niet extra voorzichtig mee omgegaan hoeft te worden. Planten zijn fragiel en kunnen niet bezorgd worden met deze bezorgservices. Webshops die planten verkopen hebben daarom vaak een speciale bezorgservice. Dit kan extra kosten met zich meebrengen. Bekijk de bezorgvoorwaarden daarom goed!

Leave a Response