tipsvrouwen

Voordelen van matcha voor een gezonde huid

Voordelen van matcha voor een gezonde huid
337views

Je hebt misschien gehoord dat het drinken van groene thee goed is voor je huid… en het bewijs zit in matcha poeder. Wanneer je matcha van hoge kwaliteit drinkt, krijg je minstens 3 keer de antioxidanten binnen van groene thee, wat extra voordelen in elk kopje betekent. Matcha heeft dan ook vele voordelen voor de huid. Wij leggen alle voordelen even voor jou uit. 

Ga ontstekingen tegen met matcha thee

Matcha is een extreem rijke bron van antioxidanten, wat betekent dat het geweldig is voor het bestrijden van ontstekingen. Als je een rode, geïrriteerde huid heeft, zoals acne, eczeem of huiduitslag, kan matcha deze helpen kalmeren.

Antistress en antiaging

De EGCG die in de matcha thee wordt aangetroffen, is een zeer krachtige verwijderaar van vrije radicalen. Het helpt ze te neutraliseren, wat oxidatieve stress vermindert, wat celveroudering kan versnellen. Bij plaatselijk gebruik kan de cafeïne in groene thee de huid energie geven en de stevigheid van de huid in de loop van de tijd bevorderen.

Een mooie en natuurlijk teint

Matcha bevat methylxanthinen waarvan is aangetoond dat ze de microcirculatie in de huid helpen stimuleren, wat niet alleen helpt bij het bevorderen van een gezonde, stralende huid, maar ook voor een egale, natuurlijke en gezonde teint!

Matcha beschermt tegen slechte invloeden van buitenaf

De polyfenolen in groene thee zijn in onderzoeken bevestigd om de huid te helpen beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen. Ze helpen ook als een beschermer tegen stress en de effecten van milieuvervuiling op de huid. 

Niet langer last van hormonale acne

Hormonale acne wordt vaak beïnvloed door stress en overtollige androgeen hormonen die ervoor zorgen dat de talgklieren grotere hoeveelheden talg produceren. Matcha helpt dit op beide niveaus aan te pakken, omdat het stress helpt bestrijden. EGCG werkt ook anti androgeen, dus als uw androgeen hormonen aan de hoge kant zijn, kan matcha enige hulp bieden bij het verminderen ervan. 

Het drinken van de matcha helpt om dit soort voordelen van binnenuit te stimuleren, dus voor de beste resultaten raden we aan om het op regelmatige basis te consumeren. Wanneer je dagelijks matcha drinkt, is het uiterst belangrijk om ervoor te zorgen dat je matcha van goede kwaliteit drinkt die vrij is van straling, pesticiden en zware metalen. Wanneer je de beste resultaten wilt, stimuleer je de huid niet alleen van binnenuit door matcha toe te voegen aan je voedingspatroon. Je kan matcha ook gebruiken om de huid langs buiten te stimuleren, door het toe te voegen aan gezichtsmaskers. 

6 Comments

 1. Wow, wonderful blog layout! How long have you been running a blog for?
  you made blogging glance easy. The full glance of your site is great,
  let alone the content! You can see similar here sklep online

 2. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is valuable and everything.
  However think about if you added some great visuals or
  video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics
  and clips, this site could definitely be one of the best in its field.
  Fantastic blog! I saw similar here: Sklep online

 3. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with
  Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some
  targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Many thanks! You can read similar article here:
  Najlepszy sklep

 4. Hey! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good gains. If you know of any please share.
  Many thanks! You can read similar article here: List of Backlinks

 5. Hi! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying
  to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Many thanks!
  You can read similar art here: List of Backlinks

Leave a Response