tips

Drie handige tips voor het nemen van een nieuw kapsel

kapper
251views

De meeste mensen hechten veel waarde aan hun kapsel. De één heeft al jaren hetzelfde kapsel en de ander heeft om het jaar weer een nieuw kapsel. Na een verloop van tijd denken mensen vaak aan het veranderen van hun kapsel. Zij zijn simpelweg toe aan wat nieuws. In dit artikel geef ik drie handige tips voor het nemen van een nieuw kapsel.

Print foto’s uit

Wanneer je toe bent aan een nieuw kapsel, heb je waarschijnlijk een beeld in je hoofd van hoe je haar eruit moet komen te zien. Het is belangrijk om het kapsel dat je in gedachten hebt visueel vorm te geven voor jouw kapper in Leeuwarden. Print bijvoorbeeld een paar foto’s uit van jouw gewenste kapsel. Op deze manier krijgt ook jouw kapper een goed beeld van het kapsel dat je wil en wordt de kans dat het mislukt een stuk kleiner. 

Vraag om advies

Een kapper is niet voor niets een expert op het gebied van kapsels. Vraag hem of haar gerust of het kapsel dat jij voor ogen hebt bij jou past. Jouw kapper beschikt over de juiste kennis om te bepalen of een bepaald kapsel past bij jouw gezichtsvorm en het soort haar waar je over beschikt. Bij de één staat bijvoorbeeld lang haar beter en bij de ander juist kort haar. Ben je toe aan een nieuw kapsel maar weet je niet wat je wil? Ook dan kan je het aan jouw kapper vragen.

Denk er goed over na

Je kapsel veranderen is een beslissing waar je goed over na moet denken. Als je eenmaal naar de kapper bent geweest, is er geen weg meer terug. Sommige mensen krijgen een spontaan idee en besluiten direct naar de kapper te gaan. Om ervoor te zorgen dat je achteraf geen spijt krijgt, is het goed om er nog een extra nacht over te slapen. Laat het idee rustig landen en denk na of dit echt is wat je wil.

Ben je op zoek naar een kapper die jou kan voorzien van een nieuw kapsel? Twijfel dan niet en neem een kijkje bij Imagekapper.

Leave a Response